INFO

  • SUTRA ISPLATA REDOVNIH MJESEČNIH NAKNADA BORAČKOJ POPULACIJI IZ BUDŽETA FBIH
  • VRIJEME SUTRA: SUNČANO I TOPLO
  • BIHAĆ: U TOKU REALIZACIJA BROJNIH INFRASTRUKTURNIH PROJEKATA
  • BIHAĆ : CENTAR ZA SOCIJALNI RAD - OD SAME IDEJE DO REALIZACIJE TREBALE SU TRI GODINE
  • GRADSKI TRG BIHAĆ - BICIKLISTI I ULTRAMARATONCI KRENULI PUT SREBRENICE
  • 247 NOVOZARAŽENIH OSOBA KORONA VIRUSOM DANAS U BIH
  • CIK: ZA LOKALNE IZBORE U BIH PRIJAVILO SE ČAK 135 STRANAKA

VRLI NOVI PSIHIČKI BOLESNI SVIJET: NA JADRANU SE MAGAREĆI IZMET ZAISTA PRODAJE KAO SUVENIR

- Cijena je 40 kuna, no turisti, prema riječima Sebestijana Jagića, čija porodica sudjeluje u izradi raznih suvenira, i ne pitaju za cijenu...

VRLI NOVI PSIHIČKI BOLESNI SVIJET: NA JADRANU SE MAGAREĆI IZMET ZAISTA PRODAJE KAO SUVENIR

ZADAR, 28. jula - Turisti koji posjete Telašćicu na Dugom otoku kući mogu odnijeti - magareće govno. I to sretno magareće govno, kako kaže vlasnik OPG-a koji prodaje taj nesvakidašnji suvenir.

- To je magareće govno i kao suvenir ide odlično. Nazvali smo ga Lucky Donkey Shit, to je sretno govno i zato ga i domaći i strani turisti rado kupuju, rekao je za Zadarski.hr Sebastijan Jagić, čiji otac Goran među brojnim suvenirima na Telašćici na Dugom otoku prodaje i magareća govna..

- Nije to nama tako lako, oko tog 'sretnog govna' ima puno posla. Naime, naš tovar, kad se, da prostite, pokenja, napravi cijelu hrpu, ali samo jedno govno je po svom sastavu drugačije i mi ga u toj hrpi moramo naći. Srećom, relativno lako se prepozna jer je prepuno trave i sasvim je drugačije po svome sastavu. Kad ga izdvojimo, stavimo ga u kutiju i prodajemo, objašnjava Sebastijan.

Cijena je 40 kuna, no turisti i ne pitaju za cijenu, kaže Sebastijan.

- Njima je bitno da Lucky Donkey Shit donosi sreću i otputovala su govna naših tovara već posvuda po Europi, tvrdi te uvjerava da taj suvenir nema neugodan miris.

- To je, od svih komada koje magarac 'istrese', jedna posebna loptica u kojoj su mahom trave. Tako da to govno nema baš nikakav miris, kaže.

Inače, čitava porodica Jagić sudjeluje u izradi raznih suvenira u OPG-u Jagić. I načelnik Općine Sali Zoran Morović pozdravlja inicijativu prodaje govna dugootočkog tovara.

- Poznato mi je da se prodaje u Telašćici, ideja je potekla iz te obitelji i ne vidim tu ništa loše. U poplavi svakakvih suvenira, ovaj je barem originalan, a da ne valja, ne bi ga toliko ljudi kupovalo, rekao je uz smijeh načelnik Morović.

Podsjećamo, i sami hrvatski mediji pišu o nerelanim cijenama na njihovoj obali. RTL je tako zamolio čitatelje da im pošalju neke od računa. Čitatelji/turisti su tako prijavili preskupe lignje na žaru, preskupo pivo i kolu, a u ponudi je bio i - magareći izmet.

 VEZANE VIJESTI

KOMENTARI


TRAŽI

MARKETING


RTVUSK LIVE

MARKETING