INFO

  • OMLADINSKA BANKA BOSANSKA KRUPA: POTPISANO 14 UGOVORA UKUPNE VRIJEDNOSTI 23.924 KM
  • KORONAVIRUS U BIH: 1.239 NOVOZARAŽENIH, PREMINULO JE 57 OSOBA
  • TOP PRIČA U SAD-U: REAKCIJE NA PRESUDU ZA UBISTVO GEORGEA FLOYDA
  • SUĐENJE NOVALIĆU I DRUGIMA: KAKO JE NASTAO PLAN NA OSNOVU KOJEG SU NABAVLJENI RESPIRATORI
  • KORONA U USK: PET PREMINULIH I 39 NOVOZARAŽENIH
  • PREDSJEDNIK JUVENTUSA: SUPERLIGA NE MOŽE DA NASTAVI DALJE POSLIJE ODLASKA ENGLESKIH KLUBOVA
  • VISOKA DELEGACIJA BiH I ZVANIČNIKA IOM-a U POSJETI KAMPU LIPA

USK AKTUELNO: DANAS ZASJEDA VLADA USK

- Od aktuelnih događaja izdvojili smo zasjedanja Vlade USK i Komisije za ustavna, zakonodavno pravna i pitanja evropskih integracija, te podjelu prehrambenih paketa socijalno ugroženim građanima u JK „Imaret“...

USK AKTUELNO: DANAS ZASJEDA VLADA USK

BIHAĆ, 8. aprila - Sjednicu će danas, kako je jučer najavljeno, održati Vlada USK-a. Dnevnim redom predviđeno je razmatranje planova i programa rada Doma zdravlja u Sanskom Mostu, Pedagoškog zavoda te Izvješaj o radu Ministarstva zdravstva.

Ministri bi trebali razriješiti te imenovati člana i njegovog zamjenika u privremeni odbor za Instrument predpristupne pomoći IPA II i predložiti Rješenje o imenovanju Radne grupe za izradu Nacrta Zakona o koncesijama.

ZASJEDANJE ZAKONODAVNE KOMISIJE

Za danas je također najavljeno zasjedanje Komisije za ustavna, zakonodavno pravna i pitanja evropskih integracija. Dnevnom redu je Prijedlog Odluke o izmjenama i dopunama Poslovnika Skupštine USK-a, prijedlog Budžeta USK-a za 2021. godinu, Prijedlog Zakona o izvršavanju Budžeta USK-a za 2021. godinu te Prijedlog Odluke o izmjenama i dopunama Odluke o neposrednom učešću osiguranih lica u troškovima korištenja zdravstvene zaštite u USK-u. 

PODJELA OKO 150 PREHRAMBENIH PAKETA SOCIJALNOUGROŽENIM GRAĐANIMA

U Javnoj kuhinji „Imaret“ Bihać danas će biti izvršena podjela prehrambenih paketa korisnicima javne kuhinje i ostalih socijalno ugroženih kategorija s područja grada Bihaća i Cazina. Kako je najavljeno, bit će podijeljeno oko 150 prehrambenih paketa, a povodom nastupajućeg mubarek mjeseca ramazana.VEZANE VIJESTI

KOMENTARI


TRAŽI

MARKETING


RTVUSK LIVE

MARKETING