INFO

  • BORUT PAHOR U RADNOJ POSJETI BIH: SLOVENIJA JE SAVEZNIK PROŠIRENJA EU NA ZAPADNI BALKAN
  • SARAJEVSKI SASTANAK: SPRIJEČITI RAST BROJA NOVOZARAŽENIH NA PROSTORU FEDERACIJE BIH
  • USK: PRVE DOZE VAKCINA PROIZVOĐAČA ASTRA ZENECA OČEKUJU SE U PONEDJELJAK
  • KANTONALNA UPRAVA ZA INSPEKCIJSKE POSLOVE: OSMI MART POD NADZOROM, ZAŠTITA ZDRAVLJA U IMPERATIVU
  • SUD BIH ODREDIO PRITVOR DARKU ELEZU DO MJESEC DANA
  • USK: POSLUŠATI RIJEČ STRUKE O NACRTU ZAKONA O PRAVOBRANILAŠTVU
  • NK JEDINSTVO – NAKON KVALITETNIH PRIPREMA OTVARAJU ŠESNAESTO KOLO PRVE LIGE FEDERACIJE BIH
  • TRANSPARENCY INTERNATIONAL U BIH: USVAJANJE IZMJENA I DOPUNA U CILJU UNAPREĐENJA ZAKONA O JAVNIM NABAVKAMA
  • BIH: REGISTROVAN 621 NOVI SLUČAJ ZARAZE KORONAVIRUSOM, PREMINULO 28 OSOBA
  • SUTRA U NAŠOJ ZEMLJI UMJERENO DO PRETEŽNO OBLAČNO VRIJEME UZ KIŠU, SUSNJEŽICU I SNIJEG

U VELIKOJ NAGRADNOJ IGRI KONZUM I PIKAKARTICA NAGRADILI NAJSRETNIJE KUPCE

- Sa više od 185.000 članova, PikaKartica je najveći program lojalnosti u Bosni i Hercegovini...

U VELIKOJ NAGRADNOJ IGRI KONZUM I PIKAKARTICA NAGRADILI NAJSRETNIJE KUPCE

SARAJEVO, 08. januara  – Konzum i PikaKartica završili su veliku nagradnu igru “Ko provlači u Konzumu Piku, uvijek bude na dobitku“ koja je trajala od 09. novembra do 31. decembra prošle godine. Svake sedmice u toku trajanja nagradne igre 20 najsretnijih kupaca Konzuma ujedno članova PikaKartica programa lojalnosti nagrađeno je sa poklon kupovinom u Konzumu u vrijednosti 100 KM.

„Namjera nam je bila u predprazničnom periodu iz sedmice u sedmicu nagrađivati naše najsretnije kupce, stoga nismo imali komplikovan mehanizam za učešće, bilo je dovoljno uz obavljenu kupovinu samo provući PikaKarticu čime se automatski učestvuje u nagradnoj igri. Zadovoljstvo mi je da smo imali više od 150.000 aplikacija i odlične reaakcije kupaca te stoga mogu najaviti da imamo namjeru ovu nagradnu igru ponoviti i u ovoj godini.“ – izjavio je Haris Arnautović, rukovoditelj Službe marketing Konzuma.

Nagradna igra sa Konzumom je još jedan u nizu značajnih benefita za naše članove. Sretan sam da smo imali priliku nagraditi naše najsretnije članove jer nam je cilj da se članstvo u programu lojalnosti PikaKartica kao i do sada mnogostruko isplati. Zadovoljstvo mi je da PikaKartica ima jake partnere, te bih iskoristio priliku podsjetiti sa smo u 2020. godini proširili listu partnera sa Sarajevo osiguranjem zbog čega smo izuzetno ponosni. U narednom periodu imamo u planu realizovati nekoliko značajnih projekata sa našim partnerima, a među njima je svakako i nastavak nagradne igre sa Konzumom.“ – izjavio je Dragan Radonja, direktor SuperKartice.

Sa više od 185.000 članova, PikaKartica je najveći program lojalnosti u Bosni i Hercegovini. Osim nagradne igre “Ko provlači u Konzumu Piku, uvijek bude na dobitku“ Konzum i PikaKartica zajednički realizuju projekat PikaKartica cijena, u okviru kojeg svaki mjesec kupcima nude posebnu akciju sa više od 100 proizvoda sa sniženim cijenama, koje su u Konzumu dostupne isključivo članovima PikaKartice.VEZANE VIJESTI

KOMENTARI


TRAŽI

MARKETING


RTVUSK LIVE

MARKETING