INFO

  • OMLADINSKA BANKA BOSANSKA KRUPA: POTPISANO 14 UGOVORA UKUPNE VRIJEDNOSTI 23.924 KM
  • I FEDERACIJA SE ZADUŽUJE NA BERZI
  • KORONAVIRUS U BIH: 1.239 NOVOZARAŽENIH, PREMINULO JE 57 OSOBA
  • U BIH DANAS TOPLIJE, TEMPERATURE DO 19 STEPENI
  • KORONA U USK: PET PREMINULIH I 39 NOVOZARAŽENIH
  • VISOKA DELEGACIJA BiH I ZVANIČNIKA IOM-a U POSJETI KAMPU LIPA
  • BIHAĆ: U TOKU SJEDNICA GRADSKOG VIJEĆA

SPORTSKA SRIJEDA: IZDVOJILI SMO...

- U ovom pregledu izdvojili smo neke od aktuelnosti iz nogometa i košarke...

SPORTSKA SRIJEDA: IZDVOJILI SMO...


BIHAĆ, 3. marta - Danas je u Sarajevu održana 64. sjednica Izvršnog odbora Nogometnog saveza BiH na kojoj smo konačno trebali saznati imena ljudi koji će sarađivati sa selektorom „Zmajeva“ u predstojećem periodu, no to se nije desilo.

Ni danas selektor Ivaylo Petev nije dobio pomoćnike u stručnom štabu reprezentacije Bosne i Hercegovine. Tako selektor ni 21 dan pred prvu utakmicu kvalifikacija za SP protiv Finske ne zna s kim će raditi. Sljedeća, 65. sjednica Izvršnog odbora će biti održana prije zasjedanja Generalne skupštine NS BiH koja je zakazana za 16. mart i tada bismo valjaa konačno trebali dobiti kompletan Stručni štab „Zmajeva“.

Zvanični Twitter nalog Lige Šampiona objavio je neke od naljepših golova iz voleja u historiji ovog takmičenja, a svoje mjesto na ovoj listi našao je zasluženo i naš Edin Džeko.

Džeko je 18. oktobra 2017. godine zabio spektakularan gol za Romu protiv Chelsea, koji je uvršten na deveto mjesto ove liste. Osim Džekinog gola, na listi se nalaze i majstorije Zidanea, Luis Suareza, Stankovića, Ariena Robbena i mnogih drugih svjetski poznatih i priznatih fudbalera.

Krovna kuća evropske košarke (FIBA) objavila je šešire za Evropsko prvenstvo u košarci za žene, a naša reprezentacija smještena je u četvrtu jakosnu grupu.

Žrijeb grupne faze za „Eurobasket 2021“ košarkašica biti će održan 8. marta u Valenciji, a među 16 reprezentacija svoje mjesto je našla i naša nacionalna selekcija. Naše „Zmajice“ su smještene u četvrti šešir zajedno sa selekcijama Slovačke, Hrvatske i Grčke.VEZANE VIJESTI

KOMENTARI


TRAŽI

MARKETING


RTVUSK LIVE

MARKETING