INFO

  • KCUS: U FBIH 52 NOVOZARAŽENE OSOBE, DVA PACIJENTA NA PODHRASTOVIMA UMRLA
  • VRIJEME DANAS: SUNČANO UZ MALU DO UMJERENU OBLAČNOST
  • HRVATSKA DANAS ODLUČUJE O NOVOJ KORONA-RAMPI ZA BIH, IZVJESNO NOVO ZATVARANJE
  • BIHAĆ: U TOKU REALIZACIJA BROJNIH INFRASTRUKTURNIH PROJEKATA
  • BIHAĆ : CENTAR ZA SOCIJALNI RAD - OD SAME IDEJE DO REALIZACIJE TREBALE SU TRI GODINE
  • GRADSKI TRG BIHAĆ - BICIKLISTI I ULTRAMARATONCI KRENULI PUT SREBRENICE
  • CIK: ZA LOKALNE IZBORE U BIH PRIJAVILO SE ČAK 135 STRANAKA

SPORT: SENAID VELADŽIĆ NAJBOLJI SPORTISTA BOSANSKE KRUPE

- U prisustvu brojnih sportista, sportskih radnika i građana u Bosanskoj Krupi održan je izbor najboljih sportista općine Bosanska Krupa za 2019. godinu. Za najboljeg sportistu Općine Bosanska Krupa proglašen je Senaid Veladžić, član karate kluba ''Feniks'' iz Bosanske Krupe...

SPORT: SENAID VELADŽIĆ NAJBOLJI SPORTISTA BOSANSKE KRUPE


BOSANSKA KRUPA, 12. januara - Uz prigodan prateći program i ugodnu atmosferu u prepunoj sali Kulturnog centra u Bosanskoj Krupi održan je izbor najuspješnijih sportista i sportskih kolektiva ove općine.

Više od stotinu najzaslužnijih sportista, trenera i sportskih radnika u svim kategorijama, dobilo je nagrade i priznanja. Najboljom muškom sportskom organizacijom u 2019. godini proglašen je Karate klub ''Feniks'' Bosanska Krupa, a u ženskoj kategoriji Odbojkaški klub ''Krušnica'' Bosanska Krupa.

Najbolji i najuspješniji trener u 2019. godini je Emir Sedić, NK „Željezničar 1973“ Bosanska Krupa, dok su najbolji i najuspješniji sportski radnici u 2019. godini Hajrudin Kurtović (NK „Željezničar 1973“) Kenan Saračević (KK „Bratstvo“) i Mirta Jusić (KBS „Jezerski“).
Za doprinos u razvoju sporta Bosanske Krupe dodijeljena su posthumno priznanja Suadu i Azizu Grošiću, Ismetu-Ići Mušeljiću i Smaji Mesiću.

Ove godine pohvaljeno je i priznanje dobilo 27 mladih nada iz klubova aktivnih s područja općine, a preko pedeset sportista je ove godine bilo nominirano za neku od nagrada i priznanja. U kulturno-umjetničkom programu na Izboru najboljeg sportiste za prošlu godinu nastupali su SPK Hypnotic/ Hipnotično, sa svojim magičnim plesnim formacijama i Edi Jusić na gitari. 

Pokrovitelj 23. po redu manifestacije Izbora sportista Općine Bosanske Krupa bio je Armin Halitović bosanskokrupski načelnik.VEZANE VIJESTI

KOMENTARI


TRAŽI

MARKETING


RTVUSK LIVE

MARKETING