INFO

  • U USK NEMA ZARAŽENIH OSOBA
  • VIJEĆE SIGURNOSTI UN-A ODBACILO REZOLUCIJU RUSIJE I KINE O UKIDANJU OHR-A
  • EVROPSKA UNIJA: PORICANJE GENOCIDA JE U SUPROTNOSTI SA OSNOVNIM EVROPSKIM VRIJEDNOSTIMA
  • U TUŽILAŠTVU BIH BIT ĆE FORMIRAN PREDMET PROTIV ONIH KOJI NEGIRAJU GENOCID
  • DANAS ZASJEDA SKUPŠTINA USK
  • DETALJI ODLUKE O ZABRANI NEGIRANJA GENOCIDA I VELIČANJA RATNIH ZLOČINACA
  • KOJE KAZNE ZATVORA PODRAZUMIJEVA INZKOVA ODLUKA O ZABRANI NEGIRANJA GENOCIDA

SENAD LULIĆ USPJEŠNO OPERISAN I OSJEĆA SE DOBRO

- Senad Lulić je jučerašnju utakmicu morao da napusti zbog povrede. Imao je dvije rane koje su krvarile. Radilo se prelomu jagodične kosti, kao i prelomu polja očne duplje i sinoć je podvrgnut operativnom zahvatu, rekao doktor Karabeg

SENAD LULIĆ USPJEŠNO OPERISAN I OSJEĆA SE DOBRO

SARAJEVO, 10. juna (AA) – Iz Nogometnog/Fudbalskog saveza BiH danas su saopćili da je reprezentativac Senad Lulić sinoć podvrgnut operativnom zahvatu, koji je protekao kako je planirano, te da se dobro osjeća, prenosi Anadolu Agency (AA).

Lulić je sinoćnju utakmicu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo Rusija 2018 protiv Grčke na Bilinom polju napustio zbog povrede u 21. minuti. Ispostavilo se da se radi o povredi ozbiljnije priorode, te je odmah prevezen u Kantonalnu bolnicu Zenica.

 “Lulić je jučerašnju utakmicu morao da napusti zbog povrede. Imao je dvije rane koje su krvarile. Radilo se prelomu jagodične kosti, kao i prelomu polja očne duplje i sinoć je podvrgnut operativnom zahvatu u Kantonalnoj bolnici Zenica. Postoperativni tok je uredan, njegovo stanje je stabilno i on se sada dobro osjeća. Naš reprezentativac će do ponedjeljka ostati na bolničkom liječenju“, kazao je za internet stranicu bh. saveza Reuf Karabeg, doktor u medicinskom timu reprezentacije BiH.

Karabeg je potvrdio i da je Toni Šunjić, koji je također susret sa Grčkom napustio zbog povrede, sada dobro. Odbrambeni igrač dobio je neugodne udarce u koljeno i glavu, ali nije teže povrijeđen.VEZANE VIJESTI

KOMENTARI


TRAŽI

MARKETING


RTVUSK LIVE

MARKETING