INFO

 • ASTRAZENEKA NIJE PRVI IZBOR GRAĐANA USK - SAMO U JEDNOJ SEDMICI VRAĆENO VIŠE HILJADA DOZA
 • DRAMATIČAN TREND U BIH: MANJE ROĐENIH I ZNATNO VIŠE UMRLIH NEGO PROŠLE GODINE
 • KORONA BILANS U BIH: 324 NOVOZARAŽENIH KORONAVIRUSOM, PREMINULO 39 OSOBA
 • SREBRENICA: OBILJEŽENA 18. GODIŠNJICA OTVARANJA MEMORIJALNOG CENTRA POTOČARI
 • TURISTIČKA SEZONA U USK USPJEŠNIJA OD PREDHODNE
 • KORONAVIRUS: PO JEDNO ODJELJENJE IZ TRI BIHAĆKE ŠKOLE U IZOLACIJI
 • USK KORONA BILANS: 32 NOVOZARAŽENE OSOBE I 2 SMRTNA ISHODA
 • USK DANAS AKTUELNO: IZDVOJILI SMO...
 • PROTESTI UPOSLENIKA DRŽAVNIH INSTITUCIJA BIH: NEMOGUĆE JE ŽIVJETI OD 475 KM
 • 'TED LASSO', 'THE CROWN' I 'QUEEN'S GAMBIT' OSVOJILI GLAVNE EMMY NAGRADE
 • MIGRANTI U NJEMAČKOJ TRAŽE PRAVO GLASA NA OPŠTIM IZBORIMA

ROKERI KONTRA VREMENU:POSLUŠAJTE ŽESTOKI ROCK ALBUM GRUPE EUPHORIA

- Album No.01 bosanskohercegovačke grupe Euphoria razveselit će sve ljubitelje žestoke rock svirke. Album s trinaest pjesama rezultat je njihovog upornog rada proteklih godina...

ROKERI KONTRA VREMENU:POSLUŠAJTE ŽESTOKI ROCK ALBUM GRUPE EUPHORIA

ZAGREB, 25. aprila - Grupa pod ovim imenom djeluje od prošle godine kad je Saša Žika Jakšićproducent Grand TV-a i idejni tvorac show programa Nikad nije kasno promijenio ime grupe koja je do tada užem krugu publike bila poznata pod imenom Fijasko. Grupa, čiji je frontmen Elvir Elly Ramić, skupljala je iskustvo na brojnim koncertima, uglavnom motorijadama pa ne čudi što su naslovi njihovih pjesama poput Žestoki sinoviRoker Dolazi mašina posvećeni ljubiteljima dvokotača.

Elvir Ramić i ostatak benda koji čine Davor Dado ReljićBorko Stajčić i Goran Mušan okupili su i odličnu ekipu glazbenika te u Heart music studiju završili snimanje svog prvog albuma jednostavno nazvanog No.01. Uz glazbenog producenta autora većine pjesama na ovom albumu, Adu Iftića, svoj autorski i svirački doprinos dali su i poznati glazbenici Alen Islamović, autor pjesama Gunđalo maloRoker i Šta tvom tati je te Mirko Šenkovski Geronimo, autor pjesama Ja sam sa kruške pao i Neću iz tvog zagrljaja. Ostatak autorske ekipe čine Miroslav Janjanin i Almir Ajanović.

Neopisivo mi je zadovoljstvo postati dijelom obitelji Croatia Records koju smatram najuspješnijom izdavačkom kućom u regiji kada je u pitanju pop i rock glazba. Abum No. 01 svojevrsna je retrospektiva dosadašnjeg rada i truda nas entuzijasta i zaljubljenika u motore i rock ‘n’ roll.  Kako su današnja vremena teška i poprilično nezgodna za ovu vrstu glazbe trudili smo se ponuditi kvalitetan materijal koji će svima koji imaju i malo rockerske krvi u sebi probuditi te osjećaje i vratiti ih korijenima. Ekipa koja je radila na ovom albumu dala je ono najvrijednije od sebe, a svojim tekstovima i notama dali su posebnu draž ovom albumu. Nadam se da će rock glazba ponovo zauzeti mjesto koje joj pripada, a do tada slušajte glasno pjesme s našeg albuma“, rekao je frontmen grupe, Elvir Ramić.

Izdanje No.01. grupe Euphoria od danas je dostupno na svim popularnim streaming servisima, a uskoro i u fizičkom izdanju.VEZANE VIJESTI

KOMENTARI


TRAŽI

MARKETING


RTVUSK LIVE

MARKETING