INFO

  • REIS KAVAZOVIĆ: OTROV ĆE JOŠ DUGO KRUŽITI, ALI ŽIVOT SE OBNAVLJA I ISTINA RAZGONI TAMU NAD SREBRENICOM
  • INSAN SE NAVIKNE NA SVE: JEDNA OD BROJNIH SREBRENIČKIH PRIČA O ŽIVOTU U SAMOĆI I SJEĆANJIMA
  • U BOSNI I HERCEGOVINI 316 ZARAŽENIH ZA 24 SATA, NAJVIŠE U TUZLANSKOM I KANTONU SARAJEVO
  • ŽENE U CRNOM U POTOČARIMA: BROJNI GRAĐANI SRBIJE SE NE SLAŽU S PORICANJEM GENOCIDA
  • BIHAĆ: ISKRENA I EMOTIVNA PORUKA MIRA I PODRŠKE SREBRENIČANIMA
  • INICIJATIVA ŽENA IZ ZEMALJA REGIONA KONTRA ZLOČINA: SUD I JAVNA OSUDA ZA SVAKI OBLIK NASILJA
  • 11. JULI U MEMORIJALNOM CENTRU POTOČARI: PORUKE SUOSJEĆANJA, MIRA I PRAVDE
  • VREMENSKA: SUTRA U NAŠOJ ZEMLJI PRETEŽNO OBLAČNO VRIJEME UZ MOGUĆU KIŠU
  • BOSANSKA KRUPA: OBILJEŽENA GODIŠNJICA HEROJSKE BITKE ZA ĆOJLUK
  • DANI PRED 11. JULI: VRIJEME KADA ASIMA ISPRAĆA NA PUT BIJELE CVJETOVE

RADONČIĆ: OSVETA ZBOG OTKRIĆA ILEGALNIH VIZA IZ PAKISTANA JE KRENULA

- Medojević je, inače, poznat po suludim tvrdnjama na račun aktuelne crnogorske vlasti i njenog NATO puta...

RADONČIĆ: OSVETA ZBOG OTKRIĆA ILEGALNIH VIZA IZ PAKISTANA JE KRENULA

SARAJEVO, 15. juna - Povodom sulude izjave četničkog političara iz Crne Gore Nebojše Medojevića, na svom instagram profilu reagirao je Fahrudin Radončić, lider Saveza za bolju budućnost BiH. 

Njegov status prenosimo u cjelosti. 

- Skoro zaboravljeni četnički političar iz Crne Gore Nebojša Medojević, koji je već duže vrijeme pod sudskim postupkom zbog pranja (ruskih) para i njihovo guranje u tamošnje izbore, objavio je jednu užasnu tvrdnju.

Elem, Fahrudin Radončić, Hašim Tači (predsjednik Republike Kosovo), i zvanična obavještajna služba Crne Gore, tobože daju lažne pasoše za pripadnike kavačkog klana!?

Medojević je, inače, poznat po suludim tvrdnjama na račun aktuelne crnogorske vlasti i njenog NATO puta. Također, politički je bio vezan za zemunski klan, koji je ubio srbijanskog premijera Zorana Đinđića.

Ipak, da u ovom slučaju sve nije obična politika, znaju oni koji čitaju regionalne medije i tekstove o ratu škaljarskog i kavačkog klana. U njemu je ubijeno više od 30 ljudi. Ponekad su ubijani pojedinci samo zato što su poznavali ili bili rođaci nekoga iz rivalskog klana.

Onda je posve jasno da se ovakvim tvrdnjama - da pomažem suparničkom klanu - od mene i moje djece prave smrtne mete za profesionalne ubice.

Podatak da Medojevićev twit, znajući ko je u pitanju, nije objavio niti jedan crnogorski medij, dovoljno govori za sebe.

Ipak, fundamentalistički sarajevski “Stav”, koji je u vlasništvu turske kompanije Čengiz i u bliskoj je vezi sa prvom porodicom u Bošnjaka, Medojevićevu je laž - kakvo li čudo - prvi pronašao i hitno je objavio!

U roku odmah, ista priča je plasirana u SDA bliskoj “Slobodnoj Bosni”. Već viđeni scenario i posao za advokate. Ipak, nije potrebna velika mudrost pa da se shvati veza obavještajnog podzemlje četničke i fundamentalističke kamarile.

Nije teško vidjeti ni nastavak brutalnih prijetnji “respiratorske” mafije. Prijetnje su u dva videa prošle sedmice već upućene novinarima “Raporta”, ali i direktno meni. Šta tek reći o prijetnjama Glavnoj državnoj tužiteljici BiH.

Nije teško u ovoj opasnoj igri prepoznati ni osvetu zbog moje ministarske uloge u aktiviranju istrage zbog izdavanja lažnih viza za ilegalne migrante iz Pakistana, koji su dolazili u Sarajevo. Jer, poruka je jasna: ambasador BiH u toj državi je davao lažne vize migrantima, a Radončić kavačkom klanu! 

E, bagro, to vam neće proći - napisao je Radončić na Instagramu. 

Inače, u Bosni i Hercegovini Ministarstvo sigurnosti nema nadležnost za izdavanje pasoša, već Ministarstvo civilnih poslova.

 VEZANE VIJESTI

KOMENTARI


TRAŽI

MARKETING


RTVUSK LIVE

MARKETING