INFO

  • PRIJE 125 GODINA OTVORENA JE VIJEĆNICA U SARAJEVU, BISER AUSTROUGARSKE ARHITEKTURE
  • I FEDERACIJA SE ZADUŽUJE NA BERZI
  • U BIH DANAS TOPLIJE, TEMPERATURE DO 19 STEPENI
  • AKTUELNO U USK: VISOKA DELEGACIJA EU I BIH DANAS U POSJETI KAMPU „ LIPA „
  • EU ZVANIČNICI POTVRDILI DOSTAVU VAKCINA ZA ZAPADNI BALKAN: ZAJEDNO SMO U OVOME!
  • KORONA U USK: PET PREMINULIH I 39 NOVOZARAŽENIH
  • BIHAĆ: U TOKU SJEDNICA GRADSKOG VIJEĆA

PROBLEM JE UVIJEK U NOVCU: TRANSFER EDINA DŽEKE PONOVO STAVLJEN NA ČEKANJE I TO IZ NEOČEKIVANOG RAZLOGA

- Italijanski Sky Sport danas donosi nove informacije koje nikako nisu ohrabrujuće u vezi sa transferom Edina Džeke u Juventusu...

PROBLEM JE UVIJEK U NOVCU: TRANSFER EDINA DŽEKE PONOVO STAVLJEN NA ČEKANJE I TO IZ NEOČEKIVANOG RAZLOGA

RIM, 19. septembra - Činilo se juče da je sve dogovoreno, Arkadiusz Milik je otišao na preglede koljena u Švicarsku kako bi se vidjelo da li je sve u potpunosti u redu nakon povrede ukrštenih ligamenata i činilo se da je samo još to preostalo kako bi transfer u Romu bio kompletiran, a onda bi i Edin Džeko mogao u Juventus.

Ipak, pojavio se jutros novi problem, piše Sky Sport. Prema njihovom pisanju došlo je do poteškoća u pregovorima Milika i Napolija oko neisplaćenih premija, te je sada sve stopirano u transferima Milika u Romu, odnosno Džeke u Juventus.

Problemi sežu još iz novembra kada je u Napulju bila ona čuvena pobuna igrača, a istovremeno problem ima i oko novca za pravo na imidž zbog restorana kojeg je Milik otvorio u svojoj Poljskoj. Kako piše Sky Sport situacija je jako napeta i ne zna se kako će biti odlučeno.

Za to vrijeme, Edin Džeko čeka i nada se najboljem raspletu situacije, pogotovo jer je sve dogovoreno na tom polju i samo se čeka Poljak.VEZANE VIJESTI

KOMENTARI


TRAŽI

MARKETING


RTVUSK LIVE

MARKETING