INFO

  • POMOZI.BA: APEL ZA POMOĆ ZA ČETVERO DJECE KOJA SU PRERANO OSTALA BEZ MAJKE
  • TRI OSOBE ZARAŽENE KORONAVIRUSOM NAKON TESTIRANJA 321 UZORKA NA KCUS-U
  • UDRUŽENJE TUŽILACA FBIH: OČEKUJEMO VEĆU PODRŠKU JAVNOSTI I GRAĐANA
  • DANAS UMJERENO DO PRETEŽNO OBLAČNO VRIJEME
  • VLADA FBIH: NACIONALNOM PARKU 'UNA' ODOBRENO POLA MILIONA KM
  • MLADI ČLANOVI LOKALNOG TIMA CAZIN USPJEŠNO PROVELI AKCIJU ČIŠĆENJA
  • USK: MATURANTI SE VRATILI U ŠKOLSKE KLUPE
  • VLADA USK ODOBRILA UPISNE KVOTE NA BIHAĆKOM UNIVERZITETU

PRESS GO SDP BIHAĆ: ZA POLITIČKU KRIZU U GV OKRIVLJUJU POMAK

- Pozivaju gradonačelnika Fazlića i druge subjekte, za njih još uvijek aktuelne koalicije, da za stolom riješe sve probleme ukoliko oni postoje.

PRESS GO SDP BIHAĆ: ZA POLITIČKU KRIZU U GV OKRIVLJUJU POMAK


BIHAĆ, 8.oktobra - Na konferenciji za medije Gradske organizacije SDP Bihać, bilo je govora o novonastaloj situaciji i  turbulencijama u bihaćkom Gradskom vijeću, odnosno, kako je istaknuto, vještačkoj krizi koju je izazvao POMAK. Podsjetili su da na zadnjoj sjednici Gradskog vijeća Bihać nije usvojen dnevni red, zbog nedolaska na sjednicu dva člana   kluba POMAKA. Pozivaju gradonačelnika Fazlića i druge subjekte, za njih još uvijek aktuelne koalicije, da za stolom riješe sve probleme ukoliko oni postoje.

"Meni je drago što je gradonačelnik iznio činjenice i sve ono što je dobro urađeno u Bihaću,  ali moramo znati  da je sve što je dobro urađeno u gradu Bihaću,  donijela je većina od 16, odnosno 17 vijećnika, a ne samo vijećnici POMAKA. Dakle, i vijećnici SDP aktivno učestvuju u svim dobrim stvarima  koje su nabrojane, a to je prije svega  da se ostvarila financijska konsolidacija i da se vratilo povjerenje investitora i da su se vratila ogromna dugovanja" kazala je Fatka Kulenović, predsjednica GO SDP Bihać i predsjednica Kluba vijećnika u skupštini USK.

"Gdje smo ponijeli najteže odluke zajedno  sa gradonačelnikom, gdje smo zajedno sa našim partnerima A – SDA, Nezavisnim klubom Bihać ZAJEDNO i POMAKOM, donosili najteže odluke, jer smo naslijedili grad koji je bio u velikim dubiozama i velikim financijskim minusima, Sada kada smo zajedno financijskui stabilizitrali grad dolazi dom odrđenih, ja ću to nazvati vještačkih kriza vlasti", naglasio je Adnan Habibija, potpredsjednik GO SDP Bihać i predsjednik Kluba SDP u GV Bihać VEZANE VIJESTI

KOMENTARI


TRAŽI

MARKETING


RTVUSK LIVE

MARKETING