INFO

  • FUTSAL - BIH ŽELI DRUGIM TRIJUMFOM PROTIV SRBIJE OKONČATI KVALIFIKACIJE ZA EURO
  • DANAS ĆE U BOSNI PREOVLADAVATI PRETEŽNO OBLAČNO VRIJEME
  • KRIZNI ŠTAB: POLICIJSKI SAT U FBIH I NAREDNIH SEDAM DANA OD 21 DO PET SATI
  • USK : OD COVID-A 19 PREMINULO DEVET OSOBA
  • ZAVRŠENA VAKCINACIJA UPOSLENIKA KANTONALNE BOLNICE U BIHAĆU

OTVORENA ONLINE REGISTRACIJA ZA 11. SARAJEVO BUSINESS FORUM (SBF)

- Ovogodišnji Sarajevo Business Forum bit će održan od 20. do 22. aprila...

 OTVORENA ONLINE REGISTRACIJA ZA 11. SARAJEVO BUSINESS FORUM (SBF)

SARAJEVO, 19. februara - Registracija učesnika iz Bosne i Hercegovine, regiona i svijeta zainteresiranih za 11. međunarodnu investicijsku konferenciju Sarajevo Business Forum (SBF) 2020, koja će od 20. do 22. aprila biti održana u Sarajevu, zvanično je otvorena putem zvanične web-stranice https://sarajevobusinessforum.com/en/registration.

Online platforma korisnicima omogućava registraciju za učešće i prisustvo sadržajima Sarajevo Business Foruma, prijavu poslovnih projekata za investitore, te poslovno uvezivanje sa učesnicima iz zemlje i inostranstva putem jedinstvene aplikacije za mobilne telefone.

Navedena platforma daje priliku svima da nominuju kompanije i pojedince za posebna priznanja i nagrade Sarajevo Business Bridge Awards, koje se već tradicionalno uručuju u Parlamentu Bosne i Hercegovine prvi dan Foruma.

SBF 2020 će kao i prethodnih godina okupiti najznačajnije poslovne i političke lidere iz regiona i svijeta, pružajući im priliku da se upoznaju sa poslovnim prilikama i mogućnostima ulaganja u Bosnu i Hercegovinu, ali i zemlje regiona.

Fokus ovogodišnjeg SBF-a je pronalazak rješenja za iskorištavanje potencijala u oblastima energije, obrazovanja, informacionih tehnologija, poljoprivrede i proizvodnje hrane, te turizma. Jedan od osnovnih ciljeva Sarajevo Business Foruma je predstavljanje prirodnih i ljudskih resursa regiona, te otvaranje vrata bosanskohercegovačkim i regionalnim kompanijama za izlazak na inostrana tržišta i njihovo uvezivanje za investitorima i partnerima iz inostranstva, saopćeno je iz Bosna Bank International (BBI) d.d.

Organizator investicijske konferencije Sarajevo Business Forum, koja se već jedanaestu godinu zaredom održava u glavnom gradu BiH, je Bosna Bank International (BBI) d.d. u saradnji s Islamskom razvojnom bankom (IsDB), a koja se i ove godine organizuje pod visokim pokroviteljstvom Predsjedništva BiH.

Prošlogodišnjem Sarajevo Business Forumu prisustvovalo je više od 2.000 osoba, održano je više od 450 direktnih susreta poslovnih ljudi i privrednika.

Od 2010. godine SBF je ugostio preko 10.000 učesnika iz više od 50 država.

 VEZANE VIJESTI

KOMENTARI


TRAŽI

MARKETING


RTVUSK LIVE

MARKETING