INFO

  • NA TWITTERU BRITANSKI AMBASADOR FIELD ODGOVORIO DODIKU: OD CIJEPANJA BIH NEMA NIŠTA
  • USRED KRIZE OKO SUPER LIGE: U ISTANBULU IZLOŽEN TROFEJ UEFA LIGE PRVAKA
  • VREMENSKA: SUTRA U NAŠOJ ZEMLJI NAOBLAČENJE I KIŠA
  • TOP PRIČA U SAD-U: REAKCIJE NA PRESUDU ZA UBISTVO GEORGEA FLOYDA
  • SUĐENJE NOVALIĆU I DRUGIMA: KAKO JE NASTAO PLAN NA OSNOVU KOJEG SU NABAVLJENI RESPIRATORI
  • KORONA U USK: PET PREMINULIH I 39 NOVOZARAŽENIH
  • VISOKA DELEGACIJA BiH I ZVANIČNIKA IOM-a U POSJETI KAMPU LIPA

OSLOBOĐENJE: ULIČNI SUKOBI NE PRESTAJU, NEKOLIKO DANA NAKON TEŠKOG RANJAVANJA DJEČAKA, SINOĆ SU U TUČI POVRIJEĐENA TRI MIGRANTA

- U poslednjih nekoliko dana na području Velike Kladuše evidentirano je više međusobnih sukoba među migrantima...

 OSLOBOĐENJE: ULIČNI SUKOBI NE PRESTAJU, NEKOLIKO DANA NAKON TEŠKOG RANJAVANJA DJEČAKA, SINOĆ SU U TUČI POVRIJEĐENA TRI MIGRANTA

SARAJEVO, 6. aprila - Policija je sinoć oko 21 sat dobila anonimnu dojavu da u blizini benzinske pumpe, koja se nalazi u spomenutoj ulici, leži ranjen muškarac, najvjerovatnije migrant. Patrola je dolaskom na lokaciju potvrdila navode, pronašla povrijeđenu osoba porijeklom iz Maroka, koju je vozilo hitne pomoći prevezlo u Dom zdravlja Velika Kladuša, kazao je Ale Šiljdedić, portparol policije USK.

On je dodao kako su potom pronađena još dvojica migranata, porijeklom iz Afganistana, koji su imali lakše tjelesne povrede nanesene, najvjerovatnije, nožem.

U policiji kažu kako istraga u ovome slučaju traje i da se, kako se pretpostavlja, radi o međusobnom obračunu migranata.

U poslednjih nekoliko dana na području Velike Kladuše evidentirano je više međusobnih sukoba među migrantima, a tokom jednog od njih, u proteklu subotu, upotrijebljeno je i vatreno oružje.

Tom prilikom, kao slučajna žrtva, ranjen je osmogodišnji dječak iz Iraka, koji se zadesio u blizini obračuna.

Građane Velike Kladuše posebno zabrinjava što se ovi slučajevi događaju u vrijeme kada je snazi policijska zabrana kretanja gradom uslijed mjera protiv epidemije virusa korona, prenosi portal Krajina.ba.

 

 

 

 

 

 VEZANE VIJESTI

KOMENTARI


TRAŽI

MARKETING


RTVUSK LIVE

MARKETING