INFO

  • U 67. GODINI PREMINUO AKI RAHIMOVSKI, LEGENDARNI PJEVAČ PARNOG VALJKA
  • KORONA BILANS U USK: UZ 128 NOVOZARAŽENIH OSOBA I TRI SMRTNA ISHODA
  • ČLANOVI PREDSJEDNIŠTVA BOSNE I HERCEGOVINE S ADMINISTRATORICOM USAID SAMANTHOM POWER: SNAŽNA POSVEĆENOST I PODRŠKA SAD
  • REPORTERI AA NA FRONTU U DONBASU: NAPETOST SE OSJETI, ALI SUKOBA TRENUTNO NEMA
  • EPIDEMIOLOŠKA SLIKA USK: SVE VEĆI BROJ ZARAŽENIH I SVE TEŽA SITUACIJA U ZDRAVSTVENIM USTANOVAMA
  • TOKOM DANA NAOBLAČENJE SA SJEVERA USLOVIT ĆE SNIJEG U BIH I ISTOKU HERCEGOVINE
  • IZ KOJIH SREDSTAVA SU ISPLAĆENE PLAĆE U CAZINSKOM, BUŽIMSKOM I BOSANSKOPETROVAČKOM DOMU ZDRAVLJA?
  • U VEČERAŠNJEM TV DNEVNIKU: O 'TRGOVSKOJ GORI' GOVORI MARINKO ZELJKO, DIREKTOR 'AGENCIJE ZA RNS' BIH
  • U BOSNI I HERCEGOVINI 2.624 NOVOZARAŽENIH, 19 OSOBA PREMINULO
  • BALJVINE KOD MRKONJIĆ GRADA: NAUČNICI IZ LJUBLJANE ISTRAŽUJU SELO BEZ SUKOBA SRBA I BOŠNJAKA

NOGOMET U BIH: ISLAMSKA ZAJEDNICA OTPISALA DIO DUGA FK VELEŽ

- Pozajmica po ugovoru broj 608/12 od 5. septembra 2012. u iznosu od 5.000,00 KM od Medžlisa IZ Mostar nije vraćena. Pozajmica se otpisuje i FK Velež nema obavezu vraćanja, saopćeno je iz Fudbalskog kluba Velež nakon sastanka sa predstavnica IZ Mostar

NOGOMET U BIH: ISLAMSKA ZAJEDNICA OTPISALA DIO DUGA FK VELEŽ

MOSTAR, 14. decembra (AA) - U cilju regulisanja dugovanja predstavnici Fudbalskog kluba Velež i Medžlisa Islamske zajednice Mostar održali su sastanak na kojem je dogovoren otpis dijela duga, ali izmirenja preostalog u ratama.

”Pozajmica po ugovoru broj 608/12 od 5. septembra 2012. u iznosu od 5.000,00 KM od Medžlisa IZ Mostar nije vraćena. Pozajmica se otpisuje i FK Velež nema obavezu vraćanja. Dugovanja FK Velež prema Contact Travel d.o.o. Mostar (hotel IZ na stanici), po osnovu smještaja i ishrane igrača, iznose 51.708,71 KM. Dogovorom je usaglašeno da se dugovanje svodi na iznos od 30.000,00 KM koji će biti plaćen jednokratnom uplatom od 10.000,00 KM do 31. decembra 2017. godine, a ostatak od 20.000,00 KM u 40 jednakih mjesečnih rata od po 500,00 KM”, saopćeno je na oficijelnoj Internet stranici FK Velež, javlja Anadolu Agency (AA).

Nekada renomirani bh. klub poslije prvog dijela prvenstva u Prvoj ligi Federacije BiH i 15. odigranih kola šesti je na tabeli sa 26 bodova, sedam manje od jesenjeg entitetskog prvaka Zvijezde iz Gradačca.

Osim saniranja svih dugova Uprava FK Velež gradi i moderan stadion ”Rođeni”, a ranije su urađeni i pomoćni teren kao i brojni sadržaji koji su itekako poboljšali uslove za treneriranje prvog tima i omladinskog pogona Veleža.

U narednom periodu cilj ”Rođenih” je i povratak u Premijer ligu BiH.VEZANE VIJESTI

KOMENTARI


TRAŽI

RTVUSK LIVE

MARKETING