INFO

  • U USK NEMA ZARAŽENIH OSOBA
  • VIJEĆE SIGURNOSTI UN-A ODBACILO REZOLUCIJU RUSIJE I KINE O UKIDANJU OHR-A
  • EVROPSKA UNIJA: PORICANJE GENOCIDA JE U SUPROTNOSTI SA OSNOVNIM EVROPSKIM VRIJEDNOSTIMA
  • U TUŽILAŠTVU BIH BIT ĆE FORMIRAN PREDMET PROTIV ONIH KOJI NEGIRAJU GENOCID
  • DANAS ZASJEDA SKUPŠTINA USK
  • DETALJI ODLUKE O ZABRANI NEGIRANJA GENOCIDA I VELIČANJA RATNIH ZLOČINACA
  • KOJE KAZNE ZATVORA PODRAZUMIJEVA INZKOVA ODLUKA O ZABRANI NEGIRANJA GENOCIDA

NAVIJAČI PRISTIŽU U ZENICU, UVJERENI U TRIJUMF NAD GRCIMA

- Miralem Karalić stigao je na večerašnji susret sa svojom porodicom iz Norveške

NAVIJAČI PRISTIŽU U ZENICU, UVJERENI U TRIJUMF NAD GRCIMA

ZENICA, 9. juna (AA) - Navijači bosanskohercegovačke reprezentacije pristižu tokom cijelog dana u Zenicu kako bi bodrili svoje reprezentativca u susretu šestog kola kvalifikacija grupe H za Svjetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine. Navijači u Zenici su optimistični i vjeruju u trijumf nad Grcima, javlja Anadolu Agency (AA).

Anes Terzić stigao je s djevojkom iz Tuzle kako bi podržali bh. tim u večerašnjoj utakmici.

"Došli smo da podržimo reprezentaciju. Ako Bog da, večeras da pobijedimo rezultatom 2:0, a moja prognoza strijelaca su Džeko i Višća. Vidjet ćemo šta će biti, a do sada nas nisu iznevjerili. Atmosfera se polako zagrijava, a mislim da će večeras doći do usijanja tako da Grke pobijedimo 2:0", rekao je Terzić.

Miralem Karalić stigao je na večerašnji susret sa svojom porodicom iz Norveške. Kaže kako mu nije bilo teško preći put samo zbog reprezentacije.

"Stigao sam sa sinom i porodicom na utakmicu BiH - Grčka. Očekujemo pobjedu, ali bit će teško. Ipak, nadam se pobjedi. Da prognoziram, neka bude 2:1 za BiH, a golove nek postignu Edin Džeko i Miralem Pjanić. Ovo nije prvi put da dolazimo samo zbog reprezentacije, ima Bosanaca koji stignu i iz daljih krajeva", rekao je Karalić.

Muharem Džulkić došao je također iz Norveške kako bi bodrio Zmajeve večeras u Zenici.

"Rezultat je 2:1 za Bosnu, a golove će dati Pjanić. Nije naporno za Bosnu i Hercegovinu prevaliti toliki put", rekao je Džulkić.

Ulice Zenice ukrašene su državnim zastavama na jarbolima, a na ulici je moguće vidjeti i veliki broj prodavača rekvizita kako bi svi bili ogrnuti u žuto-plavo.

Susret BiH - Grčka igra se večeras na stadionu Bilino polje u Zenici sa početkom u 20:45, a za večerašnji susret vlada veliki interes navijača, s obzirom da su sve ulaznice rasprodane već u prvim danima prodaje.VEZANE VIJESTI

KOMENTARI


TRAŽI

MARKETING


RTVUSK LIVE

MARKETING