INFO

  • SUTRA U NAŠOJ ZEMLJI UMJERENO DO PRETEŽNO OBLAČNO VRIJEME
  • PREPORUKE: PONAŠAJTE SE I POSTUPAJTE ODGOVORNO, SPRIJEČITE ŠIRENJE COVID - 19, ZAŠTITITE SEBE I DRUGE...
  • KORONAVIRUS U BIH: 21 OSOBA PREMINULA, SKORO 2000 NOVOZARAŽENIH
  • BUDUĆNOST KRAJIŠKOG ZDRAVSTVA: DO MODERNOG I SAVREMENOG SISTEMA PUTEM STRATEGIJE RAZVOJA
  • NAPUSTIO NAS JE AKADEMIK MUJO DEMIROVIĆ
  • KANTONALNA BOLNICA U BIHAĆU: BIOSIGURNOSNIM KABINETIMA ZAŠTITITI OSOBLJE U RUKOVANJU SA VISOKO ZARAZNIM MATERIJALIMA
  • ZASJEDAO SENAT UNIVERZITETA U BIHAĆU: OD OSNIVAČA ZATRAŽENO OSIGURANJE NEDOSTATNIH FINANCIJSKIH SREDSTAVA
  • USK - 49 NOVOZARAŽENIH OSOBA OD KORONAVIRUSA

MINISTARSTVO PRIVREDE USK-A ORGANIZUJE PREZENTACIJU NA TEMU IDENTIFIKACIJA POTENCIJALNIH PROJEKATA JAVNO-PRIVATNOG PARTNERSTVA (JPP) U UNSKO-SANSKOM KANTONU

- Ministarstvo privrede Unsko-sanskog kantona upućuje poziv predstavnicima privatnog i javnog sektora sa područja Unsko-sanskog kantona da prisustvuju prezentaciji na temu “IDENTIFIKACIJA POTENCIJALNIH PROJEKATA JAVNO-PRIVATNOG PARTNERSTVA (JPP) U UNSKO-SANSKOM KANTONU”

MINISTARSTVO PRIVREDE USK-A ORGANIZUJE PREZENTACIJU NA TEMU IDENTIFIKACIJA POTENCIJALNIH PROJEKATA JAVNO-PRIVATNOG PARTNERSTVA (JPP) U UNSKO-SANSKOM KANTONU

BIHAĆ, 31. avgusta - Uzimajući u obzir da je donesen novi regulatorni okvir za javno-privatno partnerstvo u Unsko-sanskom kantonu, te da ovaj model udruživanja javnog i privatnog sektora privlači sve veću pažnju kako institucija tako i poslovnog sektora, Ministarstvo privrede Unsko-sanskog kantona upućuje poziv predstavnicima privatnog i javnog sektora sa područja Unsko-sanskog kantona da prisustvuju prezentaciji na temu “IDENTIFIKACIJA POTENCIJALNIH PROJEKATA JAVNO-PRIVATNOG PARTNERSTVA (JPP) U UNSKO-SANSKOM KANTONU”

Prezentacija će se održati u SRIJEDU, 09. septembra 2020. godine, u sali Skupštine Unsko-sanskog kantona sa početkom u 10 sati.

Prezentaciju će održati članovi Koordinacionog tijela za implementaciju Zakona o javno-privatnom partnerstvu uz podršku predstavnika UNDP-a.

NAPOMENA: Zbog postojeće zdravstveno-epidemiološke situacije uzrokovane pandemijom COVID19, registracija učesnika je obavezna putem prijavnog obrazca, koji se dostavlja lično u prostorije Ministarstva ili putem maila: privreda@vladausk.ba, najkasnije do 7.9.2020. godine. U slučaju prijave većeg broja učesnika može doći do promjene mjesta održavanja, o čemu će učesnici blagovremeno biti informisani putem web stranice Vlade Unsko-sanskog kantona.

Link: http://vladausk.ba/v4/novost/poziv-predstavnicima-privatnog-i-javnog-sektora-sa-podrucja-unsko-sanskog-kantona/2575

 

 VEZANE VIJESTI

KOMENTARI


TRAŽI

Novinarska nagrada
"Emin Huskić" 2020

IZBORI 2020MARKETING


RTVUSK LIVE

MARKETING