INFO

  • DANAS SE OBILJEŽAVA SVJETSKI DAN HRANE
  • BUŽIM: POTPISANI UGOVORI ZA ASFALTIRANJE 10 PUTNIH PRAVACA
  • PRODAJME ŠPORET ALFA PLAM. CIJENA 200 KM. INFO NA 060 341 79 14
  • ZATVARA LI PUTIN EVROPI CILJANO PLINSKI VENTIL?
  • PRIJE 14 GODINA NAPUSTIO NAS JE FENOMENALNI TOŠE PROESKI

FLORIDA: AVION S PISTE SLETIO U RIJEKU, NEMA ŽRTAVA

- Svi u avionu bili su živi i uračunljivi, a 21 odrasla osoba prevezena je u bolnicu u dobrom stanju, naglasili su iz šerifovog ureda

FLORIDA: AVION S PISTE SLETIO U RIJEKU, NEMA ŽRTAVA

JACKSONVILLE, 4. maja  – Avion na čarter letu sa 143 ljudi, koji je putovao iz Kube za sjevernu Floridu sletio je u petak uvečer s piste u rijeku, ali nije bilo ozbiljnije povrijeđenih i mrtvih, rekli su zvaničnici.

Boeing 737, koji je stigao u Mornaričko-vazduhoplovnu stanicu Jaksonville iz Mornaričke stanice Guantanamo, sa 136 putnika i sedam članova posade, skliznuo je s piste u rijeku St. Johns.

Iz ureda šerifa Jacksonvillea na Twitteru su objavili da je mornarička jedinica odgovorila na poziv u pomoć. Navodi se da je avion bio u plitkoj vodi i nije bio potopljen. Svi u avionu bili su živi i uračunljivi, a 21 odrasla osoba prevezena je u bolnicu u dobrom stanju, naglasili su iz šerifovog ureda.

Na fotografijama s mjesta događaja moglo se vidjeti da avion pripada kompaniji Miami Air International iz koje se još uvijek nisu oglasili.

Lenny Curry, gradonačelnik Jacksonvillea objavio je na društvenim mrežama da spasilački timovi rade na kontroli mlaznog goriva u vodi, kako ne bi došlo do eksplozije.VEZANE VIJESTI

KOMENTARI


TRAŽI

RTVUSK LIVE

MARKETING