INFO

  • MINISTRICA ĆEMALOVIĆ – EPIDEMIOLOŠKO STANJE USK
  • DANAS SUNČANO I TOPLO VRIJEME POPODNE PONEGDJE KIŠA
  • AERODROM U BIHAĆU JE REALNA PRIČA ZA PREPOROD KRAJINE, ALI POTREBNA JE VEĆA PODRŠKA VLADE FBIH
  • PROMOCIJA KNJIGE - SREBRENICA, ZABORAVITI NE SMIJEM, HALALITI NEĆU

DOMAĆE JE NAJBOLJE: I ZATO SPREMITE SE DA SVA SVOJA ČULA RAZMAZITE NAJUKUSNIJIM LJEŠNJAK NAMAZOM

- MAZA je proizvod vrhunske recepture sa 30% lješnika

DOMAĆE JE NAJBOLJE:  I ZATO SPREMITE SE DA SVA SVOJA ČULA RAZMAZITE NAJUKUSNIJIM LJEŠNJAK NAMAZOM


SARAJEVO, 26.12.2018. - Na tržište sladokusaca stigla je MAZA, premium kremni namaz izrađen od sastojaka vrhunske kvalitete s visokim procentom lješnjaka i bez palminog ulja.

Proizvod je to bosanskohercegovačke kompanije AC Food u koji je utkano mnogo stručnog znanja kako bi se kupcima ponudio namaz koji je zdraviji od drugih u svojoj kategoriji.

„Ponosni smo da je po mišljenju vrhunskih eksperata i tehnologa Maza jedan od trenutno najboljih proizvoda ove vrste u Evropi. 92% korisnika koji su probali ovaj proizvod  dali su mu ocjenu 4 ili 5, što dovoljno govori o njegovoj kvaliteti. Maza je rezultata 16 mjesečnog napornog rada cijelog tima. Pažljivo birane sorte lješnjaka i ostalih sastojaka  i specijalni postupak proizvodnje daju ovom proizvodu fantastičan okus. Domaći tim sa nekoliko internacionalnih eksperata uspio je napraviti proizvod ne sličan najprodavanijim, nego 30 ili 40% bolji od njih. ” istakao je Edo Numić, Direktor Direkcije za marketing i razvoj AS Holding.

AC Food koji je dio AS Holding grupacije posluje prema najzahtjevnijih standardima u prehrambenoj industriji, a sigurnost hrane spada u poslovni bonton kompanije. MAZA je dostupna na policama vodećih tržnih centara u našoj zemlji, a već su počeli i pregovori za inostarno tržište.

”Već nakon prvih reakcija, sigurni smo da će MAZA biti sinonim za ugodna porodična okupljanja. Tajna okusa koji vas osvaja na prvu i mami na još, leži u savršenim omjerima kakaa i najfinije kreme od lješnjaka. Na vama je da odlučite ko će biti Vaš favorit, MAZA sa 30% ili 20% udjelom lješnjaka ili MAZA Crunchy sa hrskavim kuglicama žitarica. MAZA je odličan izvor minerala i vitamina,, a za izradu ovog namaza koristili smo ulje pamuka i suncokreta. Važno je istaći da sadrži 30% manje šećera u odnosu na druge proizvode iz ove kategorije,“ izjavila je Lejla Čorhodžić, direktorica prodaje, marketinga i razvoja AC Food.

Prvi sladokusci su već probali i odabrali najbolje za sebe i svoju porodicu kako bi zajedno uživali u najčešćem dezertu, palačinkama.

”Jako sam sretna da imamo proizvod koji sadrži 30% lješnjaka, da je jako ukusan i da zaista mazi naša nepca, a posebno nepca moje kćerke. Konačno imamo odličan domaći proizvod,“ poručila je Maja Jokanović, Olimpijska skijašica.

AC Food d.o.o., koji dio je As Holding grupacije od marta 2017.godine, sačinjavaju tvornice za proizvodnju biskvita (gdje se pored biskvita proizvode petit keksi, kao i drugi konditorski proizvodi), čokolade i kakaa. Pored ovoga, AC Food sačinjavaju i tvornica stočne hrane, pržionica kafe i prodaja voća i povrća, te mesna industrija i hladnjače koje su potpora mesnoj industriji, kao i fabrike za proizvodnju supa, majoneza, kečapa i začina.VEZANE VIJESTI

KOMENTARI


TRAŽI

MARKETING


RTVUSK LIVE

MARKETING