INFO

  • POMOZI.BA: APEL ZA POMOĆ ZA ČETVERO DJECE KOJA SU PRERANO OSTALA BEZ MAJKE
  • TRI OSOBE ZARAŽENE KORONAVIRUSOM NAKON TESTIRANJA 321 UZORKA NA KCUS-U
  • DANAS UMJERENO DO PRETEŽNO OBLAČNO VRIJEME
  • VLADA FBIH: NACIONALNOM PARKU 'UNA' ODOBRENO POLA MILIONA KM
  • MLADI ČLANOVI LOKALNOG TIMA CAZIN USPJEŠNO PROVELI AKCIJU ČIŠĆENJA
  • USK: MATURANTI SE VRATILI U ŠKOLSKE KLUPE
  • VLADA USK ODOBRILA UPISNE KVOTE NA BIHAĆKOM UNIVERZITETU

BOSANSKI ATLAS RATNIH ZLOČINA OD 1992. DO 1995.GODINE

- Istraživačko-dokumentacioni centar iz Sarajeva i Forum građana Tuzla danas su u Tuzli predstavili multimedijalni internetski portal “Bosanski atlas ratnih zločina od 1992. do 1995.godine”

BOSANSKI ATLAS RATNIH ZLOČINA OD 1992. DO 1995.GODINE


 BIHAĆ/TUZLA, 8. oktobra - Vrsta je to digitalnog memorijala koji sadrži podatke o događajima i svim žrtvama rata u BiH devedesetih godina prošlog vijeka. Namijenjen je mladima, akademskoj zajednici, novinarima i ljudima koji žive u dijaspori i sve one koji žele da se upoznaju sa činjenicama koje su vezane za zločine u BiH.

   Digitalni memorijal “Bosanski atlas ratnih zločina od 1992. do 1995.godine” predstavlja detaljne podatke o sudbini oko 100.000 ljudi poginulih u ratu u Bosni i Hercegovini, ali i podatke o brojnim ratnim događajima, masovnim grobnicama i uništenjima vjerskih objekata. Bosanski atlas ratnih zločina, kako je rečeno na prezentaciji u Tuzli, ogoljava činjenice koje se odnose na ratna dešavanja u Bosni I Hercegovini. Sadrži podatke o događajima i svim žrtvama rata u BiH devedesetih godina prošlog stoljeća. Namijenjen je mladima, akademskoj zajednici, novinarima i ljudima koji žive u dijaspori i sve one koji žele da se upoznaju sa činjenicama koje su vezane za zločine u BiH.VEZANE VIJESTI

KOMENTARI


TRAŽI

MARKETING


RTVUSK LIVE

MARKETING