INFO

  • U USK NEMA ZARAŽENIH OSOBA
  • VIJEĆE SIGURNOSTI UN-A ODBACILO REZOLUCIJU RUSIJE I KINE O UKIDANJU OHR-A
  • EVROPSKA UNIJA: PORICANJE GENOCIDA JE U SUPROTNOSTI SA OSNOVNIM EVROPSKIM VRIJEDNOSTIMA
  • U TUŽILAŠTVU BIH BIT ĆE FORMIRAN PREDMET PROTIV ONIH KOJI NEGIRAJU GENOCID
  • DANAS ZASJEDA SKUPŠTINA USK
  • DETALJI ODLUKE O ZABRANI NEGIRANJA GENOCIDA I VELIČANJA RATNIH ZLOČINACA
  • KOJE KAZNE ZATVORA PODRAZUMIJEVA INZKOVA ODLUKA O ZABRANI NEGIRANJA GENOCIDA

BAŽDAREVIĆ: MORALI SMO BITI UBOJITIJI

- Selektor nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine Mehmed Baždarević naglasio da je reprezentaciji BiH nedostajala mirnoća i zadnji pas u igri

BAŽDAREVIĆ: MORALI SMO BITI UBOJITIJI

SARAJEVO, 9. juna (AA) - Selektor nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, Mehmed Baždarević je, nakon meča protiv Grčke, koji je završen 0:0, istakao da je, kako je rekao, ekipa BiH morala pružiti više, javlja Anadolu Agency (AA).

"Znali smo da će Grci igrati agresivno. Morali smo biti ubojitiji. Nedostajao nam je jedan gol da se situacija promijeni. Žao nam je što nismo. Da je sudija bio normalan, mogao nam je svirati barem jedan penal", rekao je Baždarević.

Naglasio je da je reprezentaciji BiH nedostajala mirnoća i zadnji pas u igri.

"Pokušali smo sve što smo mogli. Možda nam je i sreća okrenula leđa. Nedostajala nam je ta mirnoća i zadnji pas. Igrači su se borili i dali sve od sebe. Vidjet ćemo da li u ove preostale četiri utakmice možemo uraditi nešto", kazao je bh. selektor.

Ipak, na kraju je istakao kako vjeruje da BiH može osvojiti drugo mjesto koje bi joj osiguralo baraž za plasman na SP 2018 u Rusiji.

"Željeli smo tri boda, ali treba dobro analizirati ovaj meč i odmoriti se. Ja sam ubijeđen i mislim da se možemo boriti za to drugo mjesto", rekao je Baždarević.VEZANE VIJESTI

KOMENTARI


TRAŽI

MARKETING


RTVUSK LIVE

MARKETING