ZBOG DOBRIH LJUDI DANAS JE U BIHAĆU BILO SUNČANO VRIJEME

- Da nije dobrih ljudi, ni sunce ne bi sijalo – pod ovim motom građani Bihaća su danas podržali akciju „Moja kosa tvoja kosa“ u organizaciji Federalnog udruženja „Srce za djecu oboljelu od raka“

  • AUTOR: rtvusk
  • 15.04.2018 - 18:44
  • 728

BIHAĆ, 15. aprila - Više od 110 Bišćana je danas darovalo kosu, a za izradu jedne perike za djevojčice oboljele od malignih i autoimunih bolesti potrebno je šest darivalaca. Ajna je šest godina već zdrava djevojčica, ali bolest kroz koju je prošla naučila ju je da ne treba odustajati i da treba pomoći onom ko se nađe u nevolji. Stoga se uključila u akciju Udruženja „Srce za djecu oboljelu od raka u FBIH“, „Moja kosa – tvoja kosa“ u Bihaću.

Pomoć i podršku djeci koja im zaista treba, pružio je i Anel Kajtezović, koji se ošišao nakon trinaest godina. Baš kao Ajna i Anel i mnogi drugi su bez imalo sumnje danas donijeli odluku da darivanjem svoje kose ustanu protiv surovosti života s kojom se bore oboljela djeca.

Život zna biti surov i težak, ali Bišćani se znaju suočiti sa problemima, dajući podršku najmlađima koji su trajno ili privremeno ostali bez kose. Uz nove perike, koje će dobiti zahvaljujući dobrim ljudima, neće ostati bez osmijeha i nade.


VEZANE VIJESTI

PODIJELI

KOMENTARI
PRATITE NAS
PRETRAŽI
TVUSK LIVEPROMO VIDEO TVUSK 2016

MARKETING
MARKETING