ZAGREB: IVICA TODORIĆ ODVEZEN PREMA ISTRAŽNOM ZATVORU U REMETINCU

- Ivica Todorić sletio je redovnom linijom iz Londona na zagrebački aerodrom, odakle je u pratnji policijskog osiguranja odvezen prema istražnom zatvoru u Remetincu

Foto: Arhiv
  • AUTOR: Anadolija/foto:arhiv
  • 08.11.2018 - 06:24
  • 337

ZAGREB, 7. novembra (AA) -  Osnivač koncerna Agrokor Ivica Todorić sletio je u pratnji policajaca u civilu avionom iz Londona na zagrebački aerodrom Franjo Tuđman odakle je dalje prepraćen u istražni zatvor u Remetincu, javlja Anadolu Agency (AA).

Visoki sud u Londonu odbio je žalbu odvjetnika Ivice Todorića te hrvatskog državljanina, osnivača koncerna Agrokor kojega hrvatsko pravosuđe tereti za malverzacije "teške" 1,1 milijardu kuna (150 milijuna eura) te točno godinu dana nakon njegovog uhićenja u Londonu izručilo Todorića po europskom uhidbenom nalogu kojega je raspisala Hrvatska.

Ivica Todorić sletio je redovnom linijom iz Londona na zagrebački aerodrom, odakle je u pratnji policijskog osiguranja odvezen prema istražnom zatvoru u Remetincu gdje će Todorić čekati prvo ročište koje bi moglo uslijediti nakon što njegovi odvjetnici ulože žalbu te zatraže privremeno puštanje iz pritvora.

Očekuje se kako će već sutra Ivica Todorić, nakon što mu se iznesu optužbe, biti saslušan.


VEZANE VIJESTI

PODIJELI

KOMENTARI
PRATITE NAS
PRETRAŽI
TVUSK LIVEPROMO VIDEO TVUSK 2016

MARKETING
MARKETING