ZABRANJENO PUŠENJE SINOĆ U BIHAĆU: KARABAJA, JUGO 45, POČASNA SALVA...

- Vlada Unsko-sanskog kantona, Grad Bihać i Karlovačka županija zbog dugogodišnjeg prijateljstva i kvalitetne saradnje dvije susjedne regije, poklonili su ovdašnjim građanima koncert Zabranjenog pušenja. Sinoć u punoj Dvorani Luke u Bihaću, publika se prisjetila dobrih starih vremena, pjevajući bezvremenske hitove ovog rock sastava

  • AUTOR: rtvusk
  • 12.05.2018 - 18:54
  • 1492

BIHAĆ, 12. maja - Osnovani osamdesetih godina dvadesetog stoljeća, danas jedan od najpoznatijih rock sastava u regionu. Kultni bend Zabranjeno pušenje sinoć je Bišćanima priredio noć za pamćenje.

Upravo ovi simpatični i nadaleko prepoznatljivi momci su najbolji poklon ovdašnjim građanima, a ujedno i potvrda izuzetno dobre saradnje i potvrđenog velikog prijateljstva Vlade USK, grada Bihaća i Karlovačke županije.

U svom humorističnom stilu Sejo i ekipa ovdašnje građane u punoj Sportskoj dvorani "Luke" vratili su u dobro vrijeme, kad je „bilo sve na kredit i sve za raju“. Na kraju frontmen grupe otkrio nam je i osnovni ključ uspjeha, razlog zbog kojeg su oni još uvijek na sceni, jednako popularni i uspješni.

Kako je Sejo kazao u svom elementu " sve je u bendu u redu, ali najvažnije je da je pjevač lijep".

Iako su vremena teška, Zabranjeno pušenje ne posustaje, anovi album uskoro izlazi na tržište.


VEZANE VIJESTI

PODIJELI

KOMENTARI
PRATITE NAS
PRETRAŽI
TVUSK LIVEPROMO VIDEO TVUSK 2016

MARKETING
MARKETING