VODIČ DO SREĆE: PUTOKAZ PO VLASTITIM ISKUSTVIMA JEDNOG MLADOG AUTORA

- U Univerzitetskoj i kantonalnoj biblioteci u Bihaću održana je promocija knjige “Vodič do sreće” autora Damira Mašića. Ovo je Damirova treća knjiga, koja govori o savjetima i porukama koje će ljudima pomoći u životu sa brojnim iskušenjima i preprekama

  • AUTOR: rtvusk
  • 02.12.2018 - 16:11
  • 769

BIHAĆ, 2. decembra - Esej “Vodič do sreće”je protkan islamskim vjerovanjima te je pisana na osnovu vlastitog iskustva autora. Prolazeći kroz brojna životna iskušenja, Mašić u knjizi daje savjete kako se nositi s s udarcima koje nam zadaje život.

U recenzijama koje potpisuju Saudin Cokoja i Nazif Horozović ističe se kako je ovaj esej pisan kroz prizmu vjerskog i moralnog savjetovanja. Knjiga sadrži jednostavnu jezičku i ideološku formu tako da je može shvatiti svaka osoba bez obzira na vjersku ili neku drugu pripadnost, te olakšati svoj put ka sreći.

Prema mišljenju recezenata knjiga „vodič ka sreći“ posebno će koristiti mlađim osobama koje se suočavaju s određenim životnim problemima ili planiraju donijeti važne životne odluke. Naime riječ je o književnom djelu pisanom u formi životnog iskustva i protkano moralnim idejama i savjetima. Čitaoci iz ove knjige mogu dobiti svojevrsne životne instrukcije za brojne izazove s kojima se susreću u svakodnevnici.


TAGOVI
VEZANE VIJESTI

PODIJELI

KOMENTARI
PRATITE NAS
PRETRAŽI
TVUSK LIVEPROMO VIDEO TVUSK 2016

MARKETING
MARKETING