USK AKTUELNO: IZDVOJILI SMO...

- Na hipodromu "Bakšaiške bare" danas će se održati 16. Memorijal "Alija Izetbegović", tradicionalne konjičke utrke koje okupljaju brojne ljubitelje konjičkih utrka iz BiH i zemalja regije, a u Cazinu danas i sutra ljubitelji brdskih auto-utrka moći će pratiti 20-u po redu, nadasve popularnu, "Krajišku zmiju"...

  • AUTOR: rtvusk
  • 17.08.2019 - 10:22
  • 333

USK, 17. augusta - Na hipodromu „Bakšaiške bare“ u Bihaću, danas u poslijepopodnevnim satima ljubitelji konjičkih utrka moći će uživati u međunarodnim utrkama na 16. Memorijalu „Alija Izetbegović“. 

Ovaj Memorijal svake godine okuplja brojne ljubitelje konjičkih utrka iz Bosne i Hercegovine i regiona, a prisustvuju mu i ugledne ličnosti iz političkog i javnog života. Organizatori su se i ove godine potrudili pripremiti jedinstven i uzbudljiv sportski događaj, koji je postao prepoznatljiv u regionu i šire.

Danas i sutra Cazin je domaćin 20. brdske auto utrke koja se vozi na stazi "Krajiška zmija" na dionici Srbljani - Ostrožac.

Popularna Krajiška zmija duga je 4100 metara i sastoji se od 23 zavoja te je poseban izazov za sve vozače. I ove godine organizator AMK “EXTRA-SPORT” sa gradom Cazinom i ostalim pokroviteljima i sponzorima pripremio je vrhunsku auto trku i posebna iznenađenja.


VEZANE VIJESTI

PODIJELI

KOMENTARI
PRATITE NAS
PRETRAŽI
TVUSK LIVEPROMO VIDEO TVUSK 2016

MARKETING
MARKETING