UČESNICI SUSRETA NA UNI POSJETILI ŠTRBAČKI BUK

- Grad Bihać i ovaj put je okupio brojne poznate i one manje poznate stvaraoce čija je pisana riječ razumljva i usmjerena svima. Svakako najveći izvor inspiracije je, kako su nam i rekli, jedinstvena rijeka Una

  • AUTOR: rtvusk
  • 09.09.2017 - 14:53
  • 269

BIHAĆ, 9. septembra - U Bihaću su u toku Drugi međunarodni susreti autora na Uni. Kroz veoma bogat sadržaj  oni će imali priliku prisustvovati različitim manifestacijama i zajedničkim druženjima.

Preko 70 autora, pjesnika, umjetnika, entuzijasta i profesora slušaju druge i prezentiraju svoju pisanu riječ ili stvaralačko djelo. Jučer su posjetioci i gosti imali priliku pogledati fotografije 23 autora „Grupe Lucido“ iz nekoliko zemalja svijeta.

Na drugim susretima autora na Uni promovisan je i zbornik radova. Riječ je o pjesmama čiji su autori upravo učesnici Međunarodnih susreta koji su se prošle godine okupili i stvarali inspirisani rijekom Unom.

Grad Bihać i ovaj put je okupio brojne poznate i one manje poznate stvaraoce čija je pisana riječ razumljva i usmjerena svima. Svakako najveći izvor inspiracije je, kako su nam i rekli, jedinstvena rijeka Una.

Danas, drugog dana druženja, učesnici Susreta su posjetili Štrbački buk, a u večernjim satima nastavljaju druženje kroz promocije knjiga.


VEZANE VIJESTI

PODIJELI

KOMENTARI
PRATITE NAS
PRETRAŽI
TVUSK LIVEPROMO VIDEO TVUSK 2016

MARKETING
MARKETING