U BEOGRADU ODRŽANA KOMEMORACIJA ŠABANU ŠAULIĆU: PJESMA, SUZE I JECAJI

- Danas je u Skupštini grada Beograda održana komemoracija Šabanu Šauliću koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći u Njemačkoj 17. februara.

  • AUTOR: klix.ba
  • 22.02.2019 - 13:50
  • 572

BEOGRAD, 22.februara - Komemoracija je počela minutom šutnje, a onda je puštena pjesma "Verujem u ljubav" što je izazvali suze i jecaje prisutnih.

Šabanova supruga Gordana, ćerke Ilda i Sanela, zetovi Bojan Vučković i Bata Mirković, unuk Luka Adžić, iz kuće na Dedinju krenuli su zajedno, u pratnji prijatelja, kumova i članova šire porodice, piše Telegraf.

Šabanova kuma Zorica Brunclik jedva je od suza održala govor. Nakon njenih reči puštena je pesma "Kad vreme učini svoje".

U velikoj sali među prvima su stigli uplakani Goca Božinovska i Šabanov brat Hasan Dudić, a zatim Ceca Ražnatović sa sestrom Lidijom Ocokoljić, Ivica Dačić, Sneki Babić, Miša Mijatović, Saša Nikolić, Miroslav Ilić, Dragana Mirković, Zorica Brunclik i Kemiš, Milena Plavšić, Željko Joksimović, Saša Popović i Suzana Jovanović, Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić, Jelena Broćić, Damir Handanović, Vesna Milanović, ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević, Dejan Matić, Dragan Kojić Keba, Neda Ukraden, Zlata Petrović, Nada Topčagić, Aleksandar Antić, Aleksandar Vulin sa ženom, Vladimir Petrović Pižon, Boško Đurovski, Ljubiša Tumbaković, gradonačelnik Beograda Goran Vesić...

Prilikom stravične nesreće s pjevačem su u automobilu bili i njegov kum Boban Stojadinović i muzičar Mirsad Kerić. Stojadinović je prošao s lakšim povredama, a Mirsad Kerić je od povreda zadobijenih u saobraćajnoj nesreći preminuo dan kasnije.

Šaulić će danas biti sahranjen na Novom groblju u Aleji zaslužnih građana u Beogradu.


VEZANE VIJESTI

PODIJELI

KOMENTARI
PRATITE NAS
PRETRAŽI
TVUSK LIVEPROMO VIDEO TVUSK 2016

MARKETING
MARKETING