TURNEJA VELIKOG SVJETSKOG PLESNOG SPEKTAKLA „VATRA ANADOLIJE“ IZ R. TURSKE SE PREBACUJE NA NOVI TERMIN

- Turneja se ne otkazuje, već se pomjera ili prebacuje, a novi termin za Cazin je 6.oktobar 2017.godine

 • AUTOR: rtvusk/stage art
 • 17.05.2017 - 13:46
 • 231

BIHAĆ, 17. maja - Kompletna turneja svjetskog plesnog spektakla  „Vatra  Anadolije„ ili  Fire OF Anatolia  iz R.Turske  u koju spadaju i gradovi  Sarajevo, Cazin  i Zagreb, zbog iznimno velikih problema  oko dopremanja produkcije  i transporta  iste, cjelokupna turneja  u regiji  Vatra Anadolije  se odgađa.

Iako je interes u  Cazinu  i cijelom regionu za muzičko plesni spektakl  vrlo velik, unatoč  naporima organizatora  logistički  nije moguće organizirati  nastup u navedenom terminu  te je Cazin  ubačen u dio turneje koja se nastavlja  u oktobru   mjesecu tačnije 6.oktobra  2017.godine. Znači  ne otkazuje se, već se pomjera ili prebacuje, a novi termin za Cazin je 6.oktobar  2017.godine. Već kupljene ulaznice vrijede i za novi termin, a kupci koji žele povrat novca  to mogu učiniti na prodajnom mjestu gdje su ulaznice i kupljene  odmah po  ovoj zvaničnoj objavi  u ime cijele turneje  i  koncerta u  Cazinu koji je zakazan za 19.maj 2017.godine, a sad se pomjera kao i svi ostali gradovi.

Riječ je o velikom projektu kojem smo pristupili s ogromnom željom da ovaj dio Bosne i Hercegovine ne bude zakinut za događaje sličnih razmjera i da dokažemo da smo itekako spremni odgovoriti na izazove ovakvih razmjera.  Međutim,  dešava se da nije sve u rukama organitzatora  i moramo se prilagoditi novonastaloj situaciji i prolongiranju ili pomjeranju gostovanja projekta „Vatra Anadolije“  na novi termin  kako u BiH tako i u regionu. Želimo  da iskažemo ogromno žaljenje  jer je vladao veliki interes  i nadamo se  da će želja svih posjetilaca biti ispunjena na novim terminima. Ulaznice se mogu vratiti na svim prodajnim mjestima gdje su i kupljene, uz mogućnost da ih zadržite za novi termin koji smo odmah objavili da bi odbacili svaku sumnju  u održavanje ovog spektakla. U ime organizatora i managmenta plesne skupine izražavamo  zahvalnost  na razumjevanju  na novonastalu situaciju. Molimo  sve medije da objave ovu informaciju više puta  i ujedno se zahvaljujemo  medijima  na korektnoj podršci ovom projektu  kao i na svim projektima koje smo realizirali.

Fire of Anatolia je postigao veliki uspjeh kod  ljubitelja umjetnosti u mnogim zemljama diljem svijeta, očigledno  da je  zato  potrebno strpljenje   da ih vidimo i kod nas  u Krajjini.

 

PRODAJNA MJESTA   ZA POVRAT   ULAZNICA na FB profilu Stage Art     :

 • Cazin  - Sportska  dvorana, od 08 do 16 h 
 • Cazin  - Kulturni centar – Dom kulture  Cazin,  od 08 h do 19 h
 • Cazin  - Bingo poslovni centar,   od 08 h do 15 h
 • Cazin  - Tržni centar ADNA,
 • Bihać  - Ispred Nacionalnog parka „ Una „ (  kod sata ), od 2.maja 2017.g
 • BINGO TC  TOP FORMA, TC  ADNA i benzinska pumpa ADNA, 
 • Bosanska Krupa  -  Krupaturist Bosanska Krupa
 • Velika  Kladuša   -  Radio Velika Kladuša  
 • Velika  Kladuša   -  TC ADNA  Velika Kladuša   

TAGOVI
VEZANE VIJESTI

PODIJELI

KOMENTARI
PRATITE NAS
PRETRAŽI
TVUSK LIVEPROMO VIDEO TVUSK 2016

MARKETING
MARKETING