TROFEJ EUROBASKETA STIGAO U PODGORICU, CRNOGORCI OBEĆAVAJU ŠTO BOLJI PLASMAN NA EP

- U Podgoricu je danas stigao trofej EuroBasketa, u okviru promocije Evropskog prvenstva u košarci, koje će u septembru ove godine biti održano u Turskoj, Izraelu, Rumuniji i Finskoj. Jedan od učesnika bit će i selekcija Crne Gore, čiji igrači i stručni štab su obećali borbu za što bolji plasman

Promocija trofeja na mostu Milenijum u Podgorici
  • AUTOR: Anadolija
  • 21.04.2017 - 12:31
  • 148

PODGORICA, 21. aprila (AA) - U Podgoricu je danas stigao trofej EuroBasketa, u okviru promocije Evropskog prvenstva u košarci, koje će u septembru ove godine biti održano u Turskoj, Izraelu, Rumuniji i Finskoj. Jedan od učesnika bit će i selekcija Crne Gore, čiji igrači i stručni štab su obećali borbu za što bolji plasman, javlja Anadolu Agency (AA).

Trofej se u sklopu turneje u organizaciji evropskog ogranka Svjetske košarkaške federacije (FIBA) prezentuje u svim državama koje će u septembru učestovovati na smotri najboljih evropskih selekcija, a Crna Gora je treća na spisku zemalja u kojoj su navijači i cjelokupna košarkaška javnost imali priliku da vide trofej.

Na mostu Milenijum u Podgorici danas su se okupili neki od crnogorskih reprezentativaca, selektor BogdanTanjević, kao i igrači iz najmlađih selekcija.

Selektor crnogorske reprezentacije Bogdan Tanjević kazao je da mnogi igrači sanjaju da dođu u državni i tim i da se bore za jedan ovakav trofej.

„Zahvaljujući godinama koliko se bavim ovim poslom, prvo kao igrač, a onda i kao trener, imao sam priliku da sa juniorskom reprezentacijom Jugoslavije, a onda i sa reprezentacijom Italije 1999. godine osvojim ovakav trofej. Danas smo svi ovaj trofej dočekali sa velikom radošću, tako ćemo ga i ispratiti dalje u Ukrajinu. Ukupno 24 zemlje Evrope kreću u borbu za ovaj trofej i mislim da će se sve voditi u jednoj fer borbi, a nadamo se da će naš tim stići što dalje na takmičenju i da će gajiti taj san da može da osvoji ovaj trofej“, rekao je Tanjević.

Reprezentativac Suad Šehović, kazao je da je jako srećan što je ovaj trofej danas u Podgorici i Crnoj Gori.

„Mi kao košarkaši jedva čekamo da počnu pripreme, da se što bolje pripremimo za predstojeće EP. Ostali smo dužni, kako navijačima tako i košarkaškoj javnosti, jer smo propustili prošlo EP, a želje i motiva neće faliti“, kazao je Šehović.

Reprezentacija Crne Gore igraće u grupi C na Evropskom prvenstvu u Rumuniji. Rivali izabranicima Bogdana Tanjevića bit će aktuelni prvak Španija, Mađarska, Češka, Rumunija i Hrvatska. Četiri prvoplasirane selekcije izborit će plasman u osminu finala.


TAGOVI
VEZANE VIJESTI

PODIJELI

KOMENTARI
PRATITE NAS
PRETRAŽI
TVUSK LIVEPROMO VIDEO TVUSK 2016

MARKETING
MARKETING