TRODNEVNO DRUŽENJE NOVINARA NA UNA MEDIA RAFTINGU

- Ekipe Kantonalne radio-televizije i Triton produkcije iz Tuzle, RTV BIR iz Sarajeva, City TV iz Mostara i Anadolije Balkan-ureda u BiH i domaćina RTV USK prije spusta, saznali su sve o ovom zaštićenom blagu prirode od Uprave NP

RTVUSK organizator i domaćin druženja kolega
  • AUTOR: rtvusk
  • 30.06.2017 - 16:18
  • 1792

BIHAĆ, 30. juna – U protekla tri dana Krajinu su posjetile novinarske ekipe iz BiH u sklopu Una Media Raftinga u organizaciji Radio-televizije Unsko-sanskog kantona. Iako je ideja ovog projekta udruživanje medijskih radnika u promociji turističkih potencijala našeg kraja i BiH, našlo se vremena i za uživanje. Pored obilaska Bosanske Krupe, novinarska karavana u rafting čamcima spustila se niz jednu od najatraktivnijih dionica na rijeci Uni.

Ekipe Kantonalne radio-televizije i Triton produkcije iz Tuzle, RTV BIR iz Sarajeva, City TV iz Mostara i Anadolije Balkan-ureda u BiH i domaćina RTV USK prije spusta, saznali su sve o ovom zaštićenom blagu prirode od Uprave NP. Prodefilovali šetnicom pored Štrbačkog buka, a onda krenuli u avanturu čamcima do Lohova. Kako kažu: iskustvo nezaboravno, povratak zagarantovan.

Za one koji rade u medijima praktički odmora nema, tako da se tri dana pisalo, snimalo i slalo priče redakcijama. One lijepe zabilježili su i u Bosanskoj Krupi, gdje je pod pokroviteljstvom Općine organiziran obilazak Starog grada i druženje.

Po prvi put organiziran medijski rafting za novinare iz BiH i turistički obilazak samo nekoliko atraktivnih lokacija, postigao je svoj cilj. Započeta je priča o predstavljanju cijelog Unsko-sanskog kantona kao impresivne turističke destinacije o kojoj se može i mora pričati širom svijeta. 


VEZANE VIJESTI

PODIJELI

KOMENTARI
PRATITE NAS
PRETRAŽI
TVUSK LIVEIZBORI 2018

PROMO VIDEO TVUSK 2016

MARKETING
MARKETING