TRAŽI SE: INTENZIVIRA SE POTRAGA ZA VIŠESTRUKIM UBICOM EDINOM GAČIĆEM

- Građani su u strahu pa i najmanju sumnju dojavljuju policiji koja danas pojačanim intenzitetom vrši potragu

  • AUTOR: bh. mediji, agencije, rtvusk
  • 11.02.2019 - 10:21
  • 125

SARAJEVO, 11. februara - Edin Gačić, višestruki ubica, već sedam dana je u bjekstvu i to nakon što je prošli ponedjeljak ubio Sauda Sultanića u mjestu Podorašac kod Konjica a sumnja se i na ubistvo policajca Mahira Begića u mjestu Suhodol kod Tarčina prije dva dana.

Građani su u strahu pa i najmanju sumnju dojavljuju policiji koja danas pojačanim intenzitetom vrši potragu. U Kanton Sarajevo danas kao ispomoć dolazi 130 policajaca iz drugih kantona i to nakon evidentno narušene sigurnosne situacije i ubistva policajca kod Tarčina. Od jučer je i zvanično objavljeno da policija vrši potragu za Edinom Gačićem zbog ubistva policajca i to nakon balističke obrade čahura pronađenih na mjestu ubistva. Naime, ustanovljeno je da su čahure pronađene u Suhodolu ispaljene iz istog oružja kao i u slučaju ubistva Sauda Sultanića u Podorašcu.

Da li se Gačić krije u šumi na području općine Hadžići ili je već stigao do Sarajeva nepoznato je i policiji koja poručuje da čini sve kako bi ovaj serijski ubica bio priveden pravdi.


VEZANE VIJESTI

PODIJELI

KOMENTARI
PRATITE NAS
PRETRAŽI
TVUSK LIVEPROMO VIDEO TVUSK 2016

MARKETING
MARKETING