TALIJANSKO-BOSANSKA PORODICA DANIMA ODSJEDA U SARAJEVSKIM HOTELIMA I NE PLAĆA TROŠKOVE

- Uprava Hotela Pino Nature na Trebeviću odlučila je obavijestiti javnost, a posebno kolege u drugim ugostiteljskim objektima o porodici koja je nakon 21 dan boravka u njihovom hotelu otišla bez plaćanja računa, ostavivši stvari

  • AUTOR: klix.ba
  • 06.09.2019 - 16:04
  • 289

BIH, 6. septembra - Ova porodica je prethodno 40 dana provela u Vili Andrea, također na Trebeviću, ali je vlasnik ovog objekta nakon brojnih peripetija ipak uspio naplatiti dug

U Hotelu Pino su prevareni i još čekaju naplatu iznosa od 8.685 KM.

"U našem hotelu od 12. augusta do 2. septembra 2019. bila su prijavljena četiri državljana od kojih tri imaju talijansko državljanstvo - Alessandro Gandaglia, Sanela Kriještorac Gandaglia i njihovo dvoje maloljetne djece inicijala S. G. i S. K. G. Gospođa Kriještorac Gandaglia sa djecom prijavila se sa bh. pasošem i talijanskom ID karticom mlađeg djeteta, tvrdeći da su ostali dokumenti u sefu u banci i da će ih donijeti za dva-tri dana. Recepcionerka joj je izašla u susret zbog dvoje maloljetne djece te uz dva dokumenta dozvolila ulazak u sobu, uz obećanje da će gošća ostale dokumente naknadno donijeti", objasnili su iz uprave Hotela Pino Nature.

 

Nakon nekoliko dana u njihovom hotelu pojavio se i suprug koji je boravio s porodicom i koristio brojne usluge, što je zabilježeno videonadzorom. On je potom sa starijim djetetom, pod izgovorom da idu na nekoliko dana na kraći odmor, napustio hotel i više se nije vratio. U hotelu je ostala majka sa mlađim djetetom.

"Prije sedam dana smo gospođu Kriještorac pozvali na recepciju te tražili izmirenje duga za noćenje, boravak, doručke, mini bar, vešeraj, masaže, kreme iz wellness centra naručene specijalno za nju i slično. Dobili smo odgovor da će njen suprug izmiriti sva dugovanja uplatom na naš bankovni račun. Budući da uplata nikad nije stigla niti izmirena na bilo koji način, Kriještorac je počela sa raznim izgovorima i lažnim obećanjima te nam je dala kreditnu karticu za koju pri pokušaju da naplatimo dugovanja nismo dobili autorizaciju", ispričali su nam iz poznatog trebevićkog hotela.

 


VEZANE VIJESTI

PODIJELI

KOMENTARI
PRATITE NAS
PRETRAŽI
TVUSK LIVEPROMO VIDEO TVUSK 2016

MARKETING
MARKETING