SVJETSKO PRVENSTVO U FLY FISHINGU ZA MLADE 2020. GODINE NA UNI I UNCU

- Bihać će naredne godine biti domaćin Svjetskog prvenstva u mušičarenju za mlade. Konačna odluka donesena je nakon što je izvršena inspekcija takmičarskih voda Une i Unca, smještajnih kapaciteta te procjena ispunjavanja uvjeta propisanih za takmičenje svjetskog ranga...

  • AUTOR: rtvusk
  • 21.07.2019 - 17:06
  • 281

BIHAĆ, 21. jula - Kalendar Bihaćkog ljeta za 2020. godinu već se popunjava. Period od 29. juna do 5. jula rezervisan je za Svjetsko prvenstvo u mušičarenju, popularnom fly fishingu za mlade koji će se održati na rijekama Una i Unac.

Kako nam je iz prve ruke kazao Amarildo Mulić direktor NP „Una“ inspekcija je ovdje bila 4 dana i nakon uvida u sve elemente koje uslovljava ovakvo takmičenje, zaključen je sporazum i definitivno je potvrđeno da su NP „UNA“, SRS  BIH I USR „UNA“ iz Bihaća organizator svjetskog prvenstva u fly fishingu 2020. godine.

Na ovom događaju očekuje se dolazak petnaestak najboljih svjetskih reprezentacija u fly fishingu, a širu priču o ovom prestižnom takmičenju donosimo u večerašnjem Dnevniku u 19,00 sati.


VEZANE VIJESTI

PODIJELI

KOMENTARI
PRATITE NAS
PRETRAŽI
TVUSK LIVEPROMO VIDEO TVUSK 2016

MARKETING
MARKETING