STRUČNO PREDAVANJE O ISHRANI BUDUĆNOSTI: KAKO SRETNO I DUGOVJEČNO ŽIVJETI...

- „Ishrana budućnosti“ naziv je stručnog predavanja koje je o zdravijem, sretnijem i dugovječnijem načinu života, održano pod pokroviteljstvom Rotaract Cluba Bihać. Predavač ove teme bio je prim. dr. Boro Vujasin, specijalista ginekologije i akušerstva te elektropunkturodijagnostičar i informoterapeut. Dr. Vujasin inicijator je i koordinator osam Međunarodnih kongresa ishrane budućnosti

  • AUTOR: rtvusk
  • 14.04.2019 - 17:03
  • 345

BIHAĆ, 14. aprila - Cilj ovog predavanja bio je prezentirati drugačiji način života, za koji su zainteresirani svi koji prvenstveno misle na vlastito zdravlje.

Prisutni su imali prilike čuti informacije vezane za naučne radove, koji dokazuju da život u skladu s prirodom može izliječiti razne bolesti, a koje su danas u svijetu poprimile oblik epidemije. Prema svjetskoj statistici, kazano je, preko 50% populacije pati od neke vrste karcinoma, a sve zbog činjenice da ne znaju kako živjeti zdravo.

Da bi se zdravije živjelo, navodi se, potrebno je prakticirati sirovu odnosno prirodnu ili biofotonsku hranu, u njenom izvornom obliku. Stručnjaci je nazivaju hrana budućnosti, što znači da je predodređena u genskim zapisima ljudi. Uz to je neophodno, tvrde, razvijati pozitivne misli i emocije, te ih prenositi na svoje životno okruženje.

Ljudi su bombardovani informacijama koje nisu potpuno istinite i zbog toga im je teško mijenjati svijest. Govoreći istinu jedni prema drugima šire pozitivne vibracije, čime dolazi i do osjećaja ljubavi, dobrote i poštovanja. Osim što je potpuno zdrava, biofotonska ishrana, 70% je jeftinija od one na koju smo navikli a uz zdrav duh i fizičku aktivnost zagarantovana je i dugovječnost ljudi, kazano je na ovom predavanju.


VEZANE VIJESTI

PODIJELI

KOMENTARI
PRATITE NAS
PRETRAŽI
TVUSK LIVEPROMO VIDEO TVUSK 2016

MARKETING
MARKETING