STRAŠNA TRAGEDIJA U NACIONALNOM PARKU KRKA: POGINULI MUŠKARAC I ŽENA

- Sa žaljenjem obavještavamo javnost kako su danas, na području Skradinskog buka u Nacionalnom parku Krka, smrtno stradale dvije osobe iz zasad još neutvrđenih razloga, sopšteno je iz Nacionalnog parka...

  • AUTOR: Oslobođenje,
  • 10.08.2019 - 18:55
  • 426

SKRADIN, 10. augusta - Danas se dogodila tragedija u Nacionalnom parku Krka. Iz još neutvrđenih razloga smrtno su stradale dvije osobe, muškarac i žena.

Kako javlja portal Šibenik.in, policija je u 15:38 zaprimila dojavu čuvara iz Nacionalnog parka Krka da su se na dubini od dva do tri metra utopile dvije osobe. Čuvara su, prema dostupnim informacijama, o tragediji obavijestili posjetitelji Nacionalnog parka.

"Sa žaljenjem obavještavamo javnost kako su danas, na području Skradinskog buka u Nacionalnom parku Krka, smrtno stradale dvije osobe iz zasad još neutvrđenih razloga. U tijeku je očevid Policijske uprave šibensko-kninske na terenu kako bi se utvrdile okolnosti nesretnog događaja te identitet stradalih", izvijestili su iz Parka.

Ravnateljica Nacionalnog parka Krka Nella Slavica izrazila je duboku sućut obitelji i prijateljima stradalih. Policijskim očevidom trebao bi se utvrditi i identitet poginulih.


VEZANE VIJESTI

PODIJELI

KOMENTARI
PRATITE NAS
PRETRAŽI
TVUSK LIVEPROMO VIDEO TVUSK 2016

MARKETING
MARKETING