SPORT: IZDVOJILI SMO...

- Judo klub Una organizator Prvenstva BiH, a Košarkaški invalidski klub Una-Sana domaćini polufinala NLB lige košarke u kolicima

  • AUTOR: rtvusk
  • 23.03.2019 - 16:10
  • 207

BIHAĆ, 23. marta - Judo klub “Una” organizirao je danas u sportskoj dvorani Tehničke škole u Bihaću Prvenstvo Bosne i Hercegovine u judu za kadete do osamnaest godina i mlađe dječake i djevojčice do trinaest godina.

U ime domaćina, Judo kluba “Una” takmičarima je dobrodošlicu i dobre sportske rezultate poželio Fikret Bečić a ovu sportsku priredbu svojim prisusutvom uveličali su i Branislav  Crnogorac, predsjednik Judo saveza BiH, te Mladen Šantić, predsjednik Sportskog saveza grada Bihaća. Državno prvenstvo proglasio je otvorenim Šuhret Fazlić, gradonačelnik Bihaća a o samom takmičenju više nam je rekao Husein Ramić, trener u Judo klubu “Una”

Košarkaško invalidski klub “Una-Sana” i grad Bihać bili su danas domaćin polufinalnom dijelu NLB-lige košarke u kolicima u kojem je učešćče  uzelo osam ekipa.

Prvu košarkašku utakmicu odigrali su igrači KIK “Una-Sana” iz Bihaća i “KKI” iz Zagreba. Trener Alaga Pašić kaže kako su ove polufinalne utakmice iznimno značajne za završnicu takmičenja jer se igra unakrsno u dvije grupe. Finalne utakmice igraju se 13. aprila u Ljubljani. Pašić dodaje kako su njihovi protivnici iz Zagreba kvalitetna ekipa iza koje malo zaostaju, ali uz dobru organizaciju, nada se solidnom rezultatu. 


VEZANE VIJESTI

PODIJELI

KOMENTARI
PRATITE NAS
PRETRAŽI
TVUSK LIVEPROMO VIDEO TVUSK 2016

MARKETING
MARKETING