SPORT: IZDVOJILI SMO...

- U subotu drugog marta, u 16. kolu NK Jedinstvo će snage ogledati sa Bosnom na njihovom terenu u Visokom

  • AUTOR: rtvusk
  • 28.02.2019 - 16:03
  • 208

BIHAĆ, 28. februara - Utakmicama 16. kola koje su na rasporedu u subotu, nastavlja se prvoligaška karavana u kojoj će Jedinstvo iz Bihaća braniti odlične rezultate iz prvog dijela sezone.

Iako je ekipa doživjela kompletnu rekonstrukciju igračkog kadra, te odradila pripreme sa ogromnim zaostatkom, klub iz Bihaća na održanoj pres konferenciji najavio je da neće biti klub koje će prvoligaške ekipe lako savladati. Na presu je predstavljeno ukupno 12 novih igrača koji će braniti boje kluba u proljetnom dijelu. Radi se o mladim igračima, koji su se tokom pripremnog dijela izborili za svoje mjesto.

Ekipa je odradila ukupno 21 trening, dok su ostale prvoligaške ekipe odradile i više od 40 treninga. Veliku ulogu u ekipi Jedinstva ima Anes Nuspahić, kapiten, koji je istakao dobro stanje u svlačionici. Plejada mladih igrača u Jedinstvu došla je iz raznih klubova iz BiH i dijaspore. Svi su istakli dobar rad, i odličnu atmosferu u Bihaću. Bišćani prvi susret nastavka igraju u subotu u 15,00 sati u Visokom protiv ekipe Bosne.


VEZANE VIJESTI

PODIJELI

KOMENTARI
PRATITE NAS
PRETRAŽI
TVUSK LIVEPROMO VIDEO TVUSK 2016

MARKETING
MARKETING