SPEKTAKL U BEOGRADU: ĐORĐE BALAŠEVIĆ NAKON 40 GODINA NASTUPIO U PREPUNOJ KOMBANK DVORANI

- Balašević se publici obratio sa "Dobro veče, Beograde", uz konstataciju da je bilo vrijeme da se vrati u ovu dvoranu, koja je prije mnogo godina nosila drugačiji naziv kada je držao svoje prve solističke nastupe

  • AUTOR: Anadolu Agency
  • 03.12.2018 - 07:28
  • 293

BEOGRAD, 3. decembra  - Kantautor Đorđe Balašević nastupio je sinoć u Beogradu u prepunoj Kombank dvorani, na mestu gde je svoje prve solističke koncerte održao pre 40 godina.

Monodrama, recital, stand up i u isto vreme koncert pod nazivom "Kalendar mog detinjstva" počeo je večeras u Beogradu pred mnogobrojnom publikom, a Balašević im se obratio sa "Dobro veče, Beograde", uz konstataciju da je bilo vreme da se vrati u ovu dvoranu, koja je pre mnogo godina nosila drugačiji naziv kada je držao svoje prve solističke nastupe.

"Večeras smo se našli da malo evociramo neke uspomene, da vas malo davim. Šta ima večeras, sve najvažnije utakmice su prošle", kazao je Balašević, a publika ga je pozdravljala aplauzima.

Počeo je sa pesmom "Ratnik paorskog srca", a zatim je usledila "Eleonora. Kako je ranije najavljeno, program je moguće smestiti samo u jedan žanr: Đole.

"Kalendar mog detinjstva"je zamišljen kao priča o događajima koji su obeležili detinjstvo autora, uz klavirsku pratnju Aleksandra Dujina, "Protinu kći", "Ne volim januar", "Finu laganu stvar"i uvek neku novu pesmu.

Osim ovog, u Kombank dvorani, Balašević će održati koncerte i 4, 6, 7. i 9. decembra, a od trenutka puštanja u prodaju karata za večerašnji koncert, bile su velike gužve na blagajni na Trgu Nikole Pašića, zbog čega je izabrano i dodatnih nekoliko termina.

Svih pet termina je rasprodato.

 


TAGOVI
VEZANE VIJESTI

PODIJELI

KOMENTARI
PRATITE NAS
PRETRAŽI
TVUSK LIVEPROMO VIDEO TVUSK 2016

MARKETING
MARKETING