SPC VIRUS USPJEŠNO ORGANIZIRAO DRŽAVNO PRVENSTVO U MODERNOM PLESU

- Bihać je po drugi put domaćin Državnom prvenstvu u modernom plesu. 1200 plesača iz 21 grada doputovalo je jučer u Bihać, a svu organizaciju ovog, itekako značajnog, događaja za naš grad preuzeo je Sportsko plesni centar “Virus” iz Bihaća. Drugi dan Državnog prvenstva u modernom plesu protiče regularno, satnice teku po protokolu, a ono što je najvažnije jeste da je “Virus” uspio izboriti plasman za odlazak na velika prvenstva

  • AUTOR: rtvusk
  • 23.06.2019 - 19:03
  • 469

BIHAĆ, 23. juna - Plesni savez BiH, po drugi put, povjerio je Sportskom plesnom centru “Virus” organizaciju jednog od najvaznijih plesnih takmičenja u zemlji. Državno prvenstvo u modernom plesu odskočna je daska plesačima u Bosni i Hercegovini i jedina mogućnost da, ukoliko osvoje neku od medalja, predstavljaju svoju zemlju na europskom i svjetskom takmičenju. 1200 plesača iz 21 grada doputovalo je u Bihać da se bori za titulu najboljeg.

Priču o ovom plesnom takmičenju i SPC Virus čiji su nas članovi nekako već naučili na uspješne nastupe i nova priznanja, donosi naša kolegica Erna Begatović.


VEZANE VIJESTI

PODIJELI

KOMENTARI
PRATITE NAS
PRETRAŽI
TVUSK LIVEPROMO VIDEO TVUSK 2016

MARKETING
MARKETING