SNIJEG PADE NA KONTEJNER SMEĆE: OTEŽAN ODVOZ SMEĆA IZ GRADSKIH PODRUČJA BIHAĆA

- U JKP „Komrad“ su nam kazali da su najkritičnija mjesta za odvoz smeća Ozimice I, Ozimice II i Krupska ulica

  • AUTOR: Irma Redžepagić
  • 12.02.2018 - 14:01
  • 720

BIHAĆ,12. februara -  Nepovoljni vremenski uslovi ovih dana u gradu Bihaću odrazili su se i na redovan odvoz smeća. Prilaz kontejnerima u velikoj mjeri otežavaju i nepropisno parkirani automobili i velika količina snijega koja se nalazi oko kontejnera. Naročito je to prisutno u uskim ulicama koje su slabo očišćene, tako da tu odvoz smeća ide otežano.

U JKP „Komrad“ su nam kazali da su najkritičnija mjesta za odvoz smeća Ozimice I, Ozimice II  i Krupska ulica.Također dodaju da su sve ekipe na terenu te da se odvoz smeća vrši na svim mjestima gdje kamioni mogu prići kontejnerima

"Danas smo uputili svoja vozila i posade i mislim da ćemo uspjeti pokupiti ono što na glavnim pravcima građani budu iznijeli od svog otpada. Kada je u pitanju grad, mi smo uspjeli da izvršimo pražnjenje posuda odnosno kontejnera od 1100 l, također  u otežanim uslovima", istakao je Mehura Selimović, tehnički direktor u JKP „Komrad“ Bihać.

Najveći problem predstavljaju parkirani automobili ispred stambenih zgrada, zbog kojih radnici ne mogu prići kontejnerima. Iz JKP „Komrad“ apeluju na građane da im pomognu prilikom prilaza kontejnerima kao i za strpljenje.


VEZANE VIJESTI

PODIJELI

KOMENTARI
PRATITE NAS
PRETRAŽI
TVUSK LIVEPROMO VIDEO TVUSK 2016

MARKETING
MARKETING