SEDMOGODIŠNJA EMINA BREAKDANCEOM ODUŠEVILA ŽIRI ŠVEDSKOG SHOWA "JA IMAM TALENAT"

- Talenat je naslijedila od svog oca kojem je posvetila svoj nastup, a koji se više ne bavi breakdanceom zbog nesreće koju je doživio prilikom ronjenja

  • AUTOR: klix.ba
  • 17.01.2018 - 08:04
  • 580

U švedskom showu "Ja imam talenat" nastupila je sedmogodišnja Emina Ajvazovski koja je porijeklom iz Trebinja. Živi u Vasterasu i bavi se breakdanceom.

Žiri je bio oduševljen njenom kratkom izvedbom, a otkrila je kako joj je najveća želja da zapleše u nekom muzičkom spotu.

Talenat je naslijedila od svog oca kojem je posvetila svoj nastup, a koji se više ne bavi breakdanceom zbog nesreće koju je doživio prilikom ronjenja. Njen tata je 1980-tih godina u Trebinju bio jedan od pionira breakdance pokreta koji je bio veoma popularan u to vrijeme.

Tata Mirsad Ajvazovski, zvani Mića brejker, svoj životni san prenio je na svoju kćerku koja je sa velikim žarom u očima rekla da je breakdance čini veselom i da riječima ne može opisati osjećaj dok pleše.

"Kakva mala zvijezda, to je upravo ono što želite vidjeti kada sjedite ovdje u žiriju. Ovo je pravi show", kazali su članovi žirija koji su joj dali veliko "da" što znači da mala junakinja nastavlja svoje takmičenje u ovom showu.

 


VEZANE VIJESTI

PODIJELI

KOMENTARI
PRATITE NAS
PRETRAŽI
TVUSK LIVEPROMO VIDEO TVUSK 2016

MARKETING
MARKETING