SAVREMENI TRENDOVI U OBRAZOVANJU: NEVERBALNA KOMUNIKACIJA NASTAVNIKA I UČENIKA U NASTAVNOM PROCESU?

- U Visokoj međunarodnoj školi u Cazinu održana je promocija knjige " Neverbalna komunikacija - Šta nastavnici kažu kad ništa ne kažu?". Radi se o djelu grupe autora, a njegova jedinstvenost ogleda se u činjenici da je prvi put u našoj zemlji ovako obrađena iznimno zanimljiva tema iz svakodnevne prakse u obrazovnom sistemu

  • AUTOR: rtvcazin, rtvusk,
  • 23.06.2019 - 17:40
  • 628

CAZIN, 23. juna - Konstantna nastojanja čiji je cilj pratiti savremene trendove u obrazovanju u Visokoj međunarodnoj školi u Cazinu rezultirala je ovih dana zanimljivim djelom "Neverbalna komunikacija - Šta nastavnici kažu kad ništa ne kažu?".

Cilj je, kažu autorice Amra Imširagić i Zuhra Hadžipašić, ukazati na jedan iznimno bitan segment u svakodnevnoj praksi u nastavnom procesu. Kako su između ostalog navele, radi se o komunikaciji koja je podjednako važna kao i verbalna ali je prva koja se ostvaruje u susretu između nastavnika i učenika. 

Među recenzentima djela " Neverbalna komunikacija - Šta nastavnici kažu kad ništa ne kažu?" je i Irisa Jušić – Kapić, profesorica razredne nastave. Edukacija prosvjetnih radnika koji se u svakodnevnoj praksi susreću sa brojnim izazovima cijeni se iznimno bitnom što je potvrdila i pormocija knjige.


VEZANE VIJESTI

PODIJELI

KOMENTARI
PRATITE NAS
PRETRAŽI
TVUSK LIVEPROMO VIDEO TVUSK 2016

MARKETING
MARKETING