INFO

 • SUTRA U NAŠOJ ZEMLJI MALO DO UMJERENO OBLAČNO
 • SANSKI MOST: DOGOVOR O PROGRAMU POTICAJA U INTERESU SNAŽNIJE POLJOPRIVREDE
 • PRESS KONFERENCIJU DANAS ODRŽAO SDP GRADA BIHAĆA
 • VLADA FEDERACIJE BIH: ZA TRI BOLNICE 30 MILIONA KM
 • BEOGRAD: NA MEĐUNARODNOM SAJMU TURIZMA VIŠE OD 900 IZLAGAČA IZ 40 ZEMALJA
 • MERKEL O NAPADU U HANAUU: MI NAŠE GRAĐANE NE RAZLIKUJEMO PREMA PORIJEKLU I RELIGIJI
 • MALOLJETNI MIGRANTI I IZBJEGLICE: BRIGO DRŽAVNA PREĐI NA UNSKO-SANSKI KANTON
 • NEMA ZEMLJE ZA STARCE: A DANAS JE SVJETSKI DAN SOCIJALNE PRAVDE
 • JUBILEJ SA OPTIMIZMOM: BUŽIM DANAS OBILJEŽIO 25. GODIŠNJICU PROGLAŠENJA OPĆINE
 • U FEDERACIJI BIH POVEĆAVA SE BROJ MALOLJETNIH MIGRANATA, POSTAVLJA SE PITANJE KO ĆE O NJIMA VODITI BRIGU
 • DIPLOMATSKI ZIMSKI BAZAR 2019: DODIJELJENO 249.000 KM UDRUŽENJIMA KOJA RADE SA DJECOM I MLADIMA

SANIČKI NK OMLADINAC SLAVI 60 GODINA SPORTSKOG ŽIVOTA

- NK „Omladinac“ iz Sanice obilježava 60 godina rada i postojanja. Program je počeo danas nogometnom utakmicom pionira a kasnije i veterana

SANIČKI NK OMLADINAC SLAVI 60 GODINA SPORTSKOG ŽIVOTA

KLJUČ, 22. jula - Sve je spremno za sportsko-zabavni spektakl. NK „Omladinac“ iz Sanice obilježava 60 godina rada i postojanja. Program je počeo danas nogometnom utakmicom pionira a kasnije i veterana.

Nakon odigranih utakmica biće održana i promocija monografije ovog kluba, dok ce sutra biti upriličena centralna svečanost. Naime bivši asovi, koji su nosili dres reprezentacije BiH i vodećih bh. klubova, sportski novinari, estradni umjetnici, treneri dolaze u Ključ i Sanicu da obilježe 60 godina postojanja nogometnog kluba Omladinac.

Izmedju ostalih, na rodjendan Omladinca dolaze, Vlatko Glavaš, proslavljeni bh.reprezentativac, kapetan bundesligaške Fortune i reprezentacije, zatim Senad Brkić, Kenal Alispahić, Nermin Šabić, Vule Trivunović, Vladan Grujić, Borče Sredojević, Aldin Đidić, Almir Turković, Rusmir Cviko, Senad Repuh, Muhamed Zejnilhodžić, Ajdin Maksumić i drugi. Takodjer za “Humane zvijezde” igrat će još najbolji nogometaši na estradi Nihad Alibegović, Denijal Ahmetović, Mujo Isanović, Adnan Nezirov i drugi.

U proteklih 60 godina rada i postojanja NK Omladinac je imao zapaženu ulogu u krajiškom i bh. nogometu te se takmičio u raznim rangovima takmičenja. NK Omladinac je proglašen kao najuspješnija ekipa u općini Ključ za 2015. i 2016. godinu.

- Pozivam sve ljubitelje nogometa USK-a, svih osam općina kantona da sutra dođu u Sanicu, biće lijepo prihvaćeni, ugošćeni  i na otvorenoj sceni vidjet ce nogometne zvijezde koje su do jučer branile boje bh. zmajeva i velikih bh. i inozemnih klubova,- kazao je Emir Tabaković, jedan od organizatora ove manifestacije.

VEZANE VIJESTI

KOMENTARI

TRAŽI

MARKETING


RTVUSK LIVE


MARKETING