SA SVADBE U GROB: U TREBINJU SAHRANJEN MLADOŽENJA KOJI JE POGINUO PRVE BRAČNE NOĆI

- Tuga, bol i jecaji prolamali su se danas poslijepodne ispred trebinjske gradske kapele odakle je na posljednji počinak ispraćen Marko Anđelić (32), koji je samo nekoliko sati posle vjenčanja poginuo u teškoj saobraćajnoj nesreći, dok je razvozio goste sa svadbe

  • AUTOR: kurir, agencije,
  • 13.05.2019 - 20:29
  • 353

TREBINJE, 13. maja - Markovi roditelji, brat, sestra i supruga Marija, kao i veliki broj rodbine i prijatelja iz Hercegovine i Srbije, kao i kolege iz Ministarstva finansija Srbije, gdje je bio zaposlen, ispratili su nastradalog mladića na vječni počinak u selo Gornje Vrbno kod Trebinja, odakle je Markova porodica.

"Ne mogu da vjerujem da ispraćam kolegu. Prošle nedjelje smo se radovali zajedničkom životu Marka i Marije, a sad ga sahranjujemo. Ovo je nevjerovatno, šta život i sudbina urade čoveku. Radovao se zajedničkom životu sa Marijom, svadbi u rodnom kraju. Svi smo u šoku", rekao je Markov kolega iz Beograda.

Iako je u Trebinju danas padala kiša, u trenutku kada je kovčeg sa Markovim tijelom iznesen iz gradske kapele pojavilo se sunce, koga su ubrzo ponovo zaklonili crni oblaci. Marko Anđelić poginuo je u noći između subote i nedjelje u naselju Mokri dolovi, dok je razvozio prijatelje sa svadbe.

Nesrećni mladić je automobilom „alfa romeo“ izletio s puta i udario u stijenu, a u udesu su dvije osobe teže, a dve lakše povrijeđene. Svadba koja je tragično okončana, u subotu je organizovana u motelu na izlazu iz grada prema Dubrovniku, a mladoženja je pošao da odveze prijatelje u drugi motel, u blizini mesta nesreće, gdje su bili smješteni.

Njegova tek vjenčana supruga Marija Jovanović, vajarka iz Beograda, krenula je u drugom automobilu, i prema nezvaničnim saznanjima, naišla na tragediju.

"Ne možemo da vjerujemo šta se desilo našem Marku. Za nekoliko sati od vjenčanja do smrti, kakva je to zla sudbina", rekla je za jedna od zvanica na svadbi. Marko i Marija su duže u vezi, a Marija je i ranije dolazila u Trebinje, a januaru su u ovom gradu zajedno bili na Markovoj slavi.


VEZANE VIJESTI

PODIJELI

KOMENTARI
PRATITE NAS
PRETRAŽI
TVUSK LIVEPROMO VIDEO TVUSK 2016

MARKETING
MARKETING