RUSKA DIPLOMATIJA: BIT ĆE POSLJEDICA ZBOG UDARA NA SIRIJU

- "Prije smišljeni scenarij se provodi. Opet, prijeti nam se. Upozoravali smo da takve akcije neće ostati bez posljedica", poručio je ruski ambasador Anatolij Antonov putem Twittera

  • AUTOR: Agencije
  • 14.04.2018 - 09:11
  • 529

VAŠINGTON/MOSKVA, 14. aprila - Ruski ambasador Antonov u Sjedinjenim Američkim Državama je upozorio da će biti posljedica zbog vojnih udara na Siriju predvođenih SAD-om i istaknuo kako nije prihvatljivo uvrijediti ruskog predsjednika.

"Prije smišljeni scenarij se provodi. Opet, prijeti nam se. Upozoravali smo da takve akcije neće ostati bez posljedica", poručio je ruski ambasador Anatolij Antonov putem Twittera. 

"Uvrijediti predsjednika Rusije neprihvatljivo je i nedopušteno. SAD - vlasnik najvećeg arsenala kemijskog oružja - nema moralno pravo kriviti druge zemlje", dodao je.

Američke, britanske i francuske snage pogodile su Siriju zračnim napadima rano jutros po sirijskom vremenu, kao odgovor na napad kemijskim oružjem u sirijskom gradu Dumi, u kojemu su prošli tjedan ubijene desetine ljudi.

Američki predsjednik Donald Trump objavio je da je akcija izvedena, a britanska premijerka Theresa May i francuski predsjednik Emmanuel Macron izjavili su kako su se Velika Britanija i Francuska pridružile napadu.

Šahovskim riječnikom - Rusi su na potezu.


VEZANE VIJESTI

PODIJELI

KOMENTARI
PRATITE NAS
PRETRAŽI
TVUSK LIVEPROMO VIDEO TVUSK 2016

MARKETING
MARKETING