REGIONALNI AIRSOFT NA PADINAMA GRMEČA

- Bihać je ovoga vikenda bio domaćin, prvog ovogodišnjeg, međunarodnog susreta airsoft klubova. Oko dvije stotine učesnika iz naše zemlje, Slovenije, Hrvatske i Srbije dva dana je na području Lipe i Vrtoča kod Bihaća takmičilo se, družilo, ali i upoznavalo prirodne ljepote ovoga kraja

  • AUTOR: rtvusk
  • 15.04.2018 - 17:38
  • 619

BIHAĆ, 15. aprila - Blizu dvije stotine članova-igrača iz Klubova u BiH, Sloveniji, Hrvatskoj i Srbiji, u maskirnim uniformama, do zuba naoružani vjernim replikama oružja, jučer i danas je na padinama Grmeča na Lipi, učestvovalo na prvim ovogodišnjim susretima airsoft klubova.

Bila je to simulacija vojnih operacija. Nakon brifinga igrači su podijeljeni u dvije frakcije i vodili su dan i noć taktičko i strateško i druga nadmudrivanja, da bi ostvarili pobjedu. Igrači koriste replike oružja, koje ispucavaju plastične kuglice, a pogodak prijavljuju učesnici, tako da je za igru potreban fair-play.

Sumirajući ovo savremeno sportsko druženje u prirodi,a nakon dva dana operacija, pobijedio je airsoft, sklopljena su nova prijateljstva, ostvarena je saradnja između igrača, ali i klubova, a upoznali su i prirodne ljepote ovoga kraja.


TAGOVI
VEZANE VIJESTI

PODIJELI

KOMENTARI
PRATITE NAS
PRETRAŽI
TVUSK LIVE



PROMO VIDEO TVUSK 2016

MARKETING
MARKETING