PRESS SDP: GRAĐANI NISU ZASLUŽILI DA IMAJU OVAKVU VLAST

- - Pozivaju Vladu USK, na čelu sa premijerom Huseinom Rošićem, da podnese ostavku i prekine neprincipijelnu političku trgovinu na račun građana

  • AUTOR: rtvusk
  • 18.05.2017 - 15:04
  • 413

BIHAĆ, 18. maja - Kantonalni odbor SDP BiH  USK, danas je odršao press konferenciju.Tema je aktuelna politička situacija gdje se predstavnici SDP ne smatraju jednako odgovornim jer predstavljaju manjinu u Vladi USK-a  kao opozicija. Svojim negodovanjem od većine traže da se hitno  mijenja svijest shvatanja političke uloge u društvu i donošenje prosperiteta  USK.

Situacija u Kantonu je suviše teška da bi borba za lične interese bila prioritet. Građani USK nisu zaslužili da imaju takvu vlast, poručili su danas sa press konferencije KO SDP USK. Stoga pozivaju  Vladu USK, na čelu sa premijerom Huseinom Rošićem, da podnese ostavku i prekine neprincipijelnu političku trgovinu na račun građana, jer samo promjena svijesti u smjeru pravilnog shvatanja uloge politike u društvu i predstavnika građana u vlasti može donijeti prosperitet  Kantonu  i državi,  smatraju  u SDP.

SDP će podržati svaku buduću vladu koja će svoje opredjeljenje i viziju temeljiti na općem interesu svih građana i koju će činiti osobe sa profesionalnim i ličnim integritetom, osobe koje će u svom djelovanju na prvom mjestu imati interese građana USK, a ne političkih mešetara, grupa i pojedinaca, rečeno je danas na press konferenciji KO SDP USK.


VEZANE VIJESTI

PODIJELI

KOMENTARI
PRATITE NAS
PRETRAŽI
TVUSK LIVEPROMO VIDEO TVUSK 2016

MARKETING
MARKETING