PRESS KONFERENCIJA POMAK-A: EKONOMSKO-POLITIČKA PLATFORMA 10 ZA BIHAĆ

- Pokret za modernu i aktivnu Krajinu (POMAK), danas je u vidu nove ekonomsko - političke platforme „10 za Bihać“ poslao poziv svim političkim strankama koje bi željele učestvovati i prije Lokalnih izbora u, kako kažu u POMAK-u, razvoju Bihaća...

  • AUTOR: rtvusk
  • 30.09.2019 - 15:32
  • 692

BIHAĆ, 30. septembra - Sa press konferencije Pokreta za modernu i aktivnu Krajinu (POMAK), danas je u vidu nove ekonomsko - političke platforme „10 za Bihać“ poslan poziv svim političkim strankama koje bi željele učestvovati i prije Lokalnih izbora u, kako kažu u POMAK-u, razvoju Bihaća.

Obraćajući se tokom presice, gradonačelnik Bihaća Šuhret Fazlić je rekao da se ova stranka kao parlamentarna većina u Gradskom vijeću bori za napredak grada, te da su svojim domaćinskim odnosom prema javnom novcu, do sada uštedili 16 miliona maraka. Broj jedan na spisku je rješavanje migranstke krize, a iako nemaju konkretan plan, predsjednik ove stranke i gradonačelnik Bihaća Šuhret Fazlić, kazao je da je cilj kontrolisanje ove krize, ali uz mnogo veću podršku državnih i federalnih vlasti.


VEZANE VIJESTI

PODIJELI

KOMENTARI
PRATITE NAS
PRETRAŽI
TVUSK LIVEPROMO VIDEO TVUSK 2016

MARKETING
MARKETING