PREMIJER ROŠIĆ UPRILIČIO PRIJEM ZA AZRU DEDIĆ

- Tokom prijema premijer Husein Rošić i ministar obrazovanja Muhamed Ramić mladoj Azri poželjeli su uspješan nastup u nadi da ćemo svi skupa proslaviti prvu medalju za državu Bosnu i Hercegovinu i grad Bihać

  • AUTOR: Samir Tulić
  • 12.10.2017 - 14:10
  • 289

BIHAĆ, 12. oktobra - Nakon nedavnog prijema u Gradskoj upravi Bihaća, Azru Dedić, djevojku s poteškoćama u razvoju, koja će 19. oktobra otputovati u Keln, na Svjetsko prvenstvo u džudou za osobe s poteškoćama u razvoju, s njenom majkom Ramzijom, trenerom Fikretom Bečićem i predsjednikom Džudo-saveza USK-a Huseinom Ramićem, primio je danas u svom kabinetu premijer Husein Rošić s ministrom obrazovanja Muhamedom Ramićem. Premijer Rošić ovoj mladoj sportašici poželio je puno uspjeha na ovom prestižnom sportskom takmičenju, da se u Bihać vrati sa zlatnom medaljom.

Odlazak na prvo Svjetsko prvenstvo u džudou za osobe s poteškoćama u razvoju u njemački grad Keln, za Azru je kruna bavljenja ovim iznimno zahtjevnim sportom i prilika da kao jedina takmičarka iz BiH dostojno predstavi svoj grad Bihać i državu Bosnu i Hercegovina.

Tokom prijema premijer Husein Rošić i ministar obrazovanja Muhamed Ramić mladoj Azri poželjeli su uspješan nastup u nadi da ćemo svi skupa proslaviti prvu medalju za državu Bosnu i Hercegovinu i grad Bihać. Azra prepuna optimizma i vjere u sebe i očekuje dobar plasman.

Pokrovitelj ovoga svjetskog prvenstva je Svjetska džudo-federacija, što je Azri i njenom klubu dodatni motiv da učestvuje na predstojećem takmičenju.  

 

 


VEZANE VIJESTI

PODIJELI

KOMENTARI
PRATITE NAS
PRETRAŽI
TVUSK LIVEPROMO VIDEO TVUSK 2016

MARKETING
MARKETING