PEDAGOŠKI ZAVOD USK: STRUČNO USAVRŠAVANJE PEDAGOGA, PSIHOLOGA I SOCIJALNIH RADNIKA

- Pedagoški zavod Unsko-sanskog kantona u koordinaciji sa Centrima za razvoj inkluzivnih praksi u Bihaću i Cazinu organizirao je stručno usavršavanje za sve pedagoge, psihologe i socijalne radnike u osnovnim i srednjim stručnim školama na području Unsko-sanskog kantona. Teme seminara bile su: od saradnje ka partnerstvu sa roditeljima te profil učenika po socijalnom modelu. Nakon završenog seminara svim učesnicima dodijeljena su uvjerenja o stručnom usavršavanju

  • AUTOR: rtvusk
  • 12.01.2019 - 16:10
  • 966

BIHAĆ, 12. januara - Seminar je realiziran  u prostorijama Osnovne škole Cazin 2, a teme seminara bile su: od saradnje ka partnerstvu sa roditeljima te  profil učenika po socijalnom modelu. Pedagoški zavod USK zajedno sa Centrima za razvoj inkluzivnih praksi je organizirao edukaciju za stručne saradnike, pedagoge, socijalne radnike i psihologe prevashodno kako bi se pomoglo djeci koja imaju poteškoće.

Učesnici seminara su bili vrlo aktivni i kroz radionice je zajednički naglašena i osvijetljena uloga i značaj upoznavanja, kao i uključivanje roditelja u sve nastavne tokove kroz koje njihovo dijete prolazi. Odaziv seminaru je bio je impozantan s obzirom na dosadadašnje prilike i praksu, pa se radilo u dvije grupe. U evaluacijama su istaknute vrlo pozitivne kritike kako za izbor teme, tako i za izbor predavača i načina prezentiranja.


VEZANE VIJESTI

PODIJELI

KOMENTARI
PRATITE NAS
PRETRAŽI
TVUSK LIVEPROMO VIDEO TVUSK 2016

MARKETING
MARKETING