OD BRISELA DO BIHAĆA: ZVANIČNICI EVROPSKE UNIJE SUTRA U BIHAĆU ZBOG MIGRANTSKE KRIZE

- Šef Odjeljenja za BiH pri Generalnoj direkciji Evropske komisije za politike susjedstva i pregovore o proširenju Mihela Matuela razgovarat će sutra u Bihaću sa predstavnicima vlasti Unsko-sanskog kantona o migrantskoj krizi i trenutnoj situaciji

  • AUTOR: bh. mediji, agencije, saopštenje Delegacije EU,
  • 17.11.2019 - 17:15
  • 263

SARAJEVO, 17. novembra – Prema najavama bh. medija i agencija šef Odjeljenja za BiH pri Generalnoj direkciji Evropske komisije za politike susjedstva i pregovore o proširenju Mihela Matuela razgovarat će sutra u Bihaću sa predstavnicima vlasti Unsko-sanskog kantona o migrantskoj krizi i trenutnoj situaciji.

Kako se očekuje, delegacija EU, u kojoj će biti i šef Odjeljenja pri Generalnoj direkciji za evropsku civilnu zaštitu i operacije humanitarne pomoći Martin Tašner, razgovarat će sa premijerom Unsko-sanskog kantona Mustafom Ružnićem, gradonačelnikom Bihaća Šuhretom Fazlićem i policijskim komesarom Mujom Koričićem.

Izjave za predstavnike medija planirane su za 10.30 sati u zgradi Vlade Unsko-sanskog kantona, saopšteno je iz Delegacije EU u BiH.


VEZANE VIJESTI

PODIJELI

KOMENTARI
PRATITE NAS
PRETRAŽI
TVUSK LIVEPROMO VIDEO TVUSK 2016

MARKETING
MARKETING